Tunsori cu breton pentru fiecare tip de fata

414

Cele mai multe tunsori cu breton se pot potrivi oricui, cat timp bretonul este cel potrivit pentru forma fetei. Bretonul creeaza o iluzie optica ce iti face fata sa para mai echilibrata. Retine ca parul creste cam un centimetru pe luna, asa ca ai grija sa tunzi mai des bretonul!

Tunsori cu breton pentru fiecare tip de fata

Afla care e forma fetei tale
Pentru a afla care e forma fetei tale, trebuie sa iti prinzi parul intr-o coada la spate. Foloseste ruj pentru a trasa conturul fetei tale in oglinda, iar cu o rigla poti masura fruntea si linia falcilor. Sau iti poti intreba stilistul.

Tunsori cu breton pentru fetele rotunde
Fetelor rotunde li se potriveste un breton lung intr-o parte. Un breton drept nu iti va face fata sa para mai lunga (scopul tau e sa alungesti fata).

freza cu breton cameron diaz

Frizuri cu breton pentru fete patrate
Fetele patrate au falci puternic accentuate. Bretonul des se potriveste cel mai bine. Lungimea potivita este pana la arcada. Pentru a alungi putin fata, opteaza pentru o tunsoare in scari pana sub falci.

frizuri cu breton

Fete ovale
Acest fel de fata este la fel de larga la falci si frunte. I se potriveste orice tunsoare cu breton. Daca fata ta e prea lunga, incearca un breton mai larg, pentru ca iti va lati putin fata…

frizuri cu breton

Fete in forma de inima
Daca ai o barbie ingusta si o frunte lata, alege in breton mai lung. Un breton mai lat e de evitat, pentru ca iti face fata prea lata. Un breton lung, intr-o parte, care depaseste barbia, iti face fata sa para mai lunga.