Tunsori potrivite pentru fiecare zodie

256

Alegerea unei tunsori potrivite pentru fiecare zodie reprezinta un trend nou ce vine în ajutorul femeilor care întâmpină des dificultăți atunci când vor o schimbare.

Tunsori potrivite pentru fiecare zodie

Dacă există tunsori în funcție de forma feței sau în funcție de textura firului, de ce nu ar exista și tunsori potrivite pentru fiecare zodie? Cu siguranță multe dintre cititoarele noastre au întâmpinat dificultăți în a-și alege noul look, însă acum astrele le sar din nou în ajutor.

Iată câteva tunsori potrivite pentru fiecare zodie în parte:

Zodiile primăverii

Berbec
Femeia din zodia Berbec este cea care stabilește tendințele la începutul fiecărei primăveri. Prin atitudinea ei dinamică, reușește să iasă în evidență printr-o tunsoare modernă care este ușor de aranjat. Părul ondulat, scurt sau mediu, lăsat liber, se potrivește perfect cu personalitatea puternică a femeilor din această zodie.

tunsori Berbec

Taur
Nativele din această zodie sunt iubitoarele luxului, de aceea acestea abordeaza o tunsoare dreaptă și fără fire rebele. Boburile bine definite sau bretoanele drepte sunt tunsorile care le caracterizează. În ceea ce privește culoarea, ea trebuie să fie una care să atragă privirea, fie un blond auriu, fie un roșu aprins sau un brunet intens.

tunsori-Taur

Gemeni
Reprezentantele acestei zodii, contrar celor din zodia Taur, sunt adeptele coafurilor lejere, rebele care se potrivesc perfect cu firea lor veselă. Acestea pot aborda de la nuanțele de blond până la cele roșcate, dar trebuie să evite negrul, deoarece nu le avantajează personalitatea și stilul de viață activ.

tunsori Gemeni

Zodiile verii

Rac
Tunsoarea potrivită pentru nativele din această zodie nu ar trebui să se depărteze de linia umerilor. Femeile Rac sunt caracterizate de romantism și naturalețe, de aceea tunsorile în formă de „V” sau cele rotunde sunt cele mai potrivite. Stilul clasic și simplu poate fi compensat prin culori vii, de exemplu arămiu și roșu. Nu degeaba există zicala „roșu ca racul”.

tunsori Rac

Leu
Femeile din această zodie sunt poate cele mai controversate, datorită personalității lor puternice. O Leoaică nu ar trebui niciodată să abordeze un stil clasic, deoarece acesta nu o va caracteriza. Tunsorile asimetrice cu nuanțe vii sunt elementele potrivite pentru a le descrie.

tunsori Leu

Fecioară
Perfecționiste din fire, nativele acestei zodii tind să adopte un stil lipsit de artificii și cât mai echilibrat. Nu sunt prea prietenoase cu schimbările, de aceea își aleg cu foarte mare acuratețe tunsoarea. Tunsoarea potrivită acestei zodii trebuie să fie una perfectă, cu linii drepte, simetrice. Culorile închise, ca negrul, șatenul închis sau ciocolatiul, scot mai mult în evidență tunsoarea acestora.

tunsori Fecioară

Zodiile toamnei

Balanță
Nativele din această zodie ar face orice pentru a întoarce privirile curioșilor. Acestea se caracterizează prin eleganță și bun-gust. Deoarece se plictisesc repede, ele trebuie să își aleagă o tunsoare care poate fi coafată după starea de spirit. O tunsoare medie și dreaptă, alături de o nuanță deschisă ar putea fi alegerea perfectă.

tunsori Balanță

Scorpion
Femeia Scorpion este reprezentanta misterului. Ei îi place să fie originală și liberă. Tunsorile potrivite pentru această zodie pot fi cele în trepte, de lungime medie care au o tentă rebelă. Însă nici cocurile sau părul prins în coadă nu le dezavantajează. Deoarece ele marchează mijlocul toamnei, culorile potrivite sunt nuanțele de șaten, brunet închis și nuanțele de roșcat, care se aseamănă cu culoarea frunzelor din această perioadă.

tunsori Scorpion

Săgetător
Tunsorile potrivite pentru zodia Săgetător sunt cele cu care nativa acestei zodii nu trebuie să își bată capul. Părul lung, lăsat pe spate, poate face minuni. Femeile Săgetător nu trebuie să își ascundă trăsăturile feței după șuvițe rebele sau culori prea îndrăznețe.

tunsori Săgetător

Zodiile iernii

Capricorn
Cuvintele care le caracterizează cel mai bine pe nativele acestei zodii sunt: matură, elegantă și clasică. Tăieturile drepte sau asimetrice, cu o tentă edgy, care arată bine și cu o căciulă și cu o rochie elegantă, sunt cele mai potrivite.  În privința culorii, acestea trebuie să aleagă nuanțe închise și intense, de exemplu negrul, roșcatul sau castaniul.

tunsori Capricorn

Vărsător
Coafura abordată de femeile Vărsător trebuie să fie una simplă care se poate asorta oricărei ținute din zi. Acestora le stă bine tot ceea ce este asimetric și nonconformist, dar totuși lejer și natural. Pot alege un bob cu bretonul într-o parte sau, dacă optează pentru părul lung, să scoată câteva șuvițe în evidență prin vopsirea acestora.

tunsori Vărsător

Pești
Această zodie se află la trecerea dintre iarnă și primăvară, de aceea, femeii Pești îi este foarte greu să se decidă în ceea ce privește tunsoarea pe care o să o abordeze. Aceasta iubește experimentele, ghidându-se după starea de spirit și după horoscopul zilnic. Chiar dacă acestor native nu le reușesc mereu aceste experimente, ele se redresează ușor. Totuși, cele mai potrivite tunsori la care recurg nativele acestei zodii sunt cele cu linii clasice, lejere și optează deseori pentru culori primăvăratice…

tunsori Pești

Rețineți! Dacă sunteți în pană de idei, tunsorile potrivite pentru fiecare zodie vă pot fi de ajutor în orice clipă.

Articolul precedentBriose insiropate cu mac si lamaie
Articolul următorVulvodinia

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!