Machiaj pentru purtatoarele de ochelari

139

Machiajul trebuie sa fie adaptat cand porti ochelari, deoarece acestia iti intuneca fata. Creeaza look-ul perfect folosind niste sfaturi de machiaj minunate pentru femeile care poarta ochelari.

Machiaj pentru purtatoarele de ochelari

Sa porti ochelari poate influenta modul in care iti creezi machiajul. Fie ca porti ochelari doar pentru citit sau trebuie sa ii porti tot timpul, incearca cele mai bune sfaturi pentru machiaj.

In functie de problema ta, sa porti ochelari poate avea doua efecte majore asupra ochilor: sa ii faca sa para mai mari sau mai mici. Ramele joaca si ele un rol important in alegerea machiajului corect pentru un look frumos, iar machiajul ochilor nu este niciodata o pierdere de timp cand porti ochelari.

Lucruri esentiale pentru machiajul purtatoarelor de ochelari

Ramele mai mici, mai luminoase, permit mai multa libertate in jocul cu nuantele si poti purta unele mai luminoase. Pentru ochelarii mari, cu rame groase si inchise, vei avea nevoie de un look mai neutru, pentru a le potrivi.

Lentilele iti umbresc fata, dar ochelarii sunt un accesoriu, asa ca nu incerca sa compensezi cu sclipici sau iluminatori: nu vei obtine un look sexy.

Cand ochelarii iti fac ochii sa para mai mari, cel mai bun machiaj trebuie sa fie subtil. Dermatograful gros iti poate crea un aspect de raton. Nu sari peste folosirea cremei de ochi in fiecare seara, odata ce liniile tale si imperfectiunile din jurul ochilor vor arata mai mari.

Machiaj pentru purtatoarele de ochelari

Daca ochelarii tai fac ochii sa para mai mici, evita machiajul dramatic, pentru ca acestia vor parea mai mici, dar pentru gene, un rimel de curbare poate fi o idee minunata.

Foloseste dermatograful maro sau gri pentru a-ti scoate ochii in evidenta, dar incearca sa eviti liniile puternice de negru. Ochelarii fara rama iti permit mai multa libertate si poti incerca un machiaj fumuriu pe baza de maro sau gri.

Dermatograful lichid si rimelul pot completa imaginea ta, dar alege-le doar pentru ramele subtiri. Ochelarii mari negri cu rame groase iti permit libertate la machiaj, odata ce acopera o mare parte din jurul ochilor.

Cum sa potrivesti machiajul cu ochelarii:

Rezista tentatiei de a potrivi machiajul cu ochelarii. Incearca sa alegi rame inchise intr-o nuanta pe care de obicei nu o folosesti la machiaj. Daca ai rame mai colorate, nu le potrivi cu buzele sau, mai rau, cu fardul…

Deoarece nu poti aplica machiajul cu ochelarii la ochi, investete intr-o oglinda cosmetica ce te poate ajuta sa obtii un look bazat pe aceste reguli simple de machiaj pentru purtatoarele de ochelari.