8 sfaturi pentru buze perfecte in ziua nuntii

207

Ziua nuntii tale va  fi una foarte lunga, asa ca citeste randurile urmatoare si afla ce trebuie sa faci ca sa ai niste buze perfecte pe toata durata ei.

Sfaturi pentru buze perfecte in ziua nuntii

Trebuie sa stii ca buzele tale nu au glande producatoare de grasime, asa ca trebuie sa le mentii un grad potrivit de hidratare. Ar fi bine ca pe toata durata nuntii sa ai un balsam de buze pe care sa il folosesti din cand in cand pentru a avea buze perfecte. Cele care folosesc frecvent ruj ar trebui sa cumpere unul hidratant, cu continut de plante.

Cum sa-ti definesti buzele:

1.    Alege un contur de buze intr-o nuanta foarte apropiata de rujul pe care il vei folosi. Daca ai buzele subtiri, contureaza depasind putin linia buzelor. Conturand buzele, impiedici si intinderea rujului.

2.    Bea multa apa zilnic, pentru a evita craparea buzelor.

3.    Amesteca zahar si ulei de masline si foloseste produsul rezultat pentru exfolierea  buzelor.

Sfaturi pentru buze perfecte in ziua nuntii

Sfaturi simple despre folosirea rujului, a conturului de buze si a luciului

1.    Aplica luciul de buze peste un strat de ruj pentru stralucire. Functioneaza ca o protectie pentru buze. Iti va face buzele mai atractive, culoarea va rezista mai mult timp si creeaza impresia de buze carnoase.

2.    Aplica un strat foarte subtire de fond de ten pentru o mai mare durabilitate a culorii rujului. Aplica pudra pe buze mai ales daca alegi o culoare inchisa a rujului.

3.    Alege culoarea potrivita nuantei pielii tale si, de asemenea, potrivita temei nuntii tale. Culoarea buzelor ar trebui sa se potrivesca cu rochia, accesoriile si, bineinteles, cu fardul de ochi. Vrei sa fii sexy la nunta si sa ai un ruj rosu? Sau vrei sa fii mai simpla si sa porti o culoare nude? Poate vrei sa iesi in evidenta cu buze roz? In oricare situatie te-ai afla, testeaza rujul inainte de folosire nu numai pentru culoare, ci si pentru textura.

4.    Hotaraste-te daca vrei un ruj stralucitor, unul mat, unul cremos sau unul in culori reci. Foloseste o perie cand aplici rujul pentru a-l uniformiza. Se recomanda sa aplici doua straturi.

5.    Foloseste un ruj a carui culoare dureaza mult. Nu ai vrea ca in ziua nuntii rujul sa se strearga foarte repede. E bine sa alegi un ruj de calitate…

Buzele sunt foarte importante. Tine cont de sfaturile de mai sus si vei  avea niste buze „delicioase”.

Sfaturi pentru buze perfecte in ziua nuntiiSfaturi pentru buze perfecte in ziua nuntii