Stiluri si forme de creion dermatograf

406

Creionul dermatograf este un instrument magic de machiaj. Disponibil intr-o arie variata de culori, forme si texturi, iti poate transforma imaginea si iti pune in evidenta ochii minunati.

Stiluri si forme de creion dermatograf

Dar creionul dermatograf nu este un simplu instrument de machiaj! Ca instrument puternic, dermatograful poate ori sa infrumuseteze ori sa distruga un machiaj. Asa ca, fie ca te-ai plictisit de machiajul tau si vrei sa incerci stiluri diferite de dermatograf sau este prima data cand folosesti aceasta tehnica, arunca o privire asupra urmatoarelor stiluri de deramtograf si invata cum sa le folosesti!

Linia fundamentala de dermatograf pentru pleoapa de sus

Daca esti noua in domeniul folosirii dermatografului, poate ca vrei sa incepi cu instrumentele si culorile fundamentale: un creion negru sau un dermatograf si o ascutitoare. In privinta tehnicii, ar trebui sa alegi cea mai usoara cale de a crea: linia fundamentala de dermatograf pentru pleoapa de sus.

Incepe sa desenezi o linie de la coltul interior al ochiului catre cel exterior. Pentru a te asigura ca nu-ti tremura mana si vei obtine o linie dreapta, plaseaza cotul pe o suprafata stabila si ferma si pleaca din coltul exterior al ochiului cu mana libera.

Stiluri si forme de creion dermatograf

Stiluri fundamentale ale dermatografului

Dupa ce ai desenat prima linie neagra, poate vrei sa devina mai proeminenta sau sa o faci mai groasa. Deseneaza alta linie deasupra ei, mergand usor in sus, daca vrei sa fie mai groasa.

La sfarsit, daca vrei, in functie de preferinte poti folosi o pensula unghiulara pentru a amesteca linia neagra pe care deja ai creat-o. De fapt, acesta este un truc pe care ar trebui sa-l pui in practica daca linia neagra nu este perfect dreapta. Pentru a da forma liniei, aplica un dermatograf lichid, care va da mai multa precizie machiajului.

Varf alungit sau ochi de pisica

Poate ca ai observat machiajul de pisica pe strada, la TV, in filme… peste tot! Motivul este ca varful ascutit sau machiajul de pisica este atat de modern incat toata lumea il vrea. Tu de ce nu l-ai vrea?

Stilul de pisica poate fi putin dificil de creat la inceput, mai ales daca nu ai experienta, dar renunta inainte sa-l creezi de cateva ori! Aici ai ce iti trebuie pentru a crea un astfel de machiaj.

De aceasta data, da deoparte creionul dermatograf si alege in loc un gel dermatograf sau un dermatograf lichid. Si tine minte ca, daca alegi un gel dermatograf, vei avea nevoie si de o pensula unghiulara pentru a-l aplica.

Stiluri si forme de creion dermatograf

Stiluri stralucitoare ale dermatografului

Incepe sa creezi machiajul ascutit din coltul interior al pleoapei de sus catre cel exterior. Rezultatul ar trebui sa fie o linie groasa care se curbeaza in coltul exterior al ochiului. Daca iti este teama ca vei distruge stilul machiajului, foloseste un card pentru a te asigura ca acest colt este drept si nu serpuit.

Stiluri diferite de dermatograf pentru forme diferite ale ochilor

Dar ce spui de stilurile diferite ale dermatografului pentru diferitele forme ale ochilor? Dupa ce ai fost capabila sa crezi ambele linii de baza, clasice si tipul ascutit, poti incerca sa iei in considerare cel mai bun machiaj cu dermatograful, apeland la forma ochilor.

Daca ochii tai sunt departati, poti alege un machiaj cu aplicarea dermatografului atat pe pleoapa de sus, cat si pe cea de jos. Deseneaza o linie clasica pe pleoapa de sus, incepand de la coltul interior catre cel exterior. Apoi aplica dermatograful pe cea de jos, dar acopera doar o treime din linia ochiului.

Stiluri de contur cu dermatograful

Pentru ochii apropiati vrei sa insisti asupra liniei de sus in timp ce desenezi doar o linie scurta pe cea de jos.

Ai ochii mici? Atunci ar trebui sa nu renunti la dermatograf, incat un machiaj cu acest creion pe pleoapa de sus iti va face ochii sa para mai mari. Trucul este sa insisti asupra coltului exterior al ochiului: un machiaj ascutit este perfect pentru tine…

Daca ai ochii frumosi, migdalati, asigura-te ca ii scoti in evidenta! Aplica dermatograful pe pleoapa de sus dintr-un colt in altul. Daca vrei, evita sa colorezi linia de jos, in loc aplicand o cantitate generoasa de rimel negru, pentru a evidentia una dintre cele mai frumoase trasaturi.