Cum trebuie sa purtam hainele din piele

473

Inainte de a aborda moda hainelor din piele, asigurati-va ca stiti cum sa le purtati. Chiar daca va limitati la jacheta, invatati mai intai principiile de baza.

haine din piele

De la pantaloni pana la jachete, sa purtati acest material poate fi mai greu decat va imaginati. Invatati cum sa purtati piele in mod corect, daca vreti sa va asigurati ca veti evita greselile si ca veti obtine un aspect extraordinar.

imbracaminte din piele

Celebritati precum Kim Kardashian, Beyoncé si chiar Martha Stewart au purtat de-a lungul vremii haine din piele si asa puteti face si voi, atat timp cat stiti sa o faceti in mod corect.

CUM SE POARTA PIELEA: REGULI DE BAZA
Secretul hainelor de piele este combinarea lor cu alte materiale. Evitati sa purtati doua articole de piele in acelasi timp si alegeti ceva ce vi se potriveste.
Aceasta regula se aplica si pielii sintetice.

tinuta din piele

Pantalonii sau colantii din piele nu merg daca aveti picioare mai groase, dar jachetele se potrivesc mai multor tipuri de siluete. Evitati totusi modelele cu pliseuri, daca nu vreti sa atrageti atentia spre zona stomacului.

CUM SE POARTA COLANTII SAU PANTALONII DIN PIELE:

Daca doriti sa purtati colanti sau pantaloni din piele, asigurati-va ca au exact croiala care va avantajeaza. Pantalonii sau colantii negri va pot subtia picioarele, dar pot adauga surplus nedorit in anumite zone.

pantaloni din piele

Calea cea mai sigura este sa evitati extremele: piele si spandex cu finisaje lucioase. Daca doriti sa purtati piele, alegeti o pereche de pantaloni sau niste jambiere.

Pantalonii sau colantii mulati merg pentru femei cu siluete de model, precum Kristen Stewart sau Taylor Swift. Daca nu aveti o asemenea silueta, reganditi-va alegerea!

Din ce in ce mai populari, pantalonii din piele vin intr-o varietate de modele, inclusiv cu pliseuri, pentru femeile cu picioare mai grosute…

rochie din piele

loading...
Articolul precedentSalată de fructe asortate
Articolul următorSuper alimentul mediteranean: maslinele

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!