Ghidul hainelor de piele

420

Hainele de piele vor reprezenta mereu o investitie sigura. Ele sunt adaptabile si pot fi purtate in diferite ocazii, atat timp cat sunt purtate corespunzator; sunt rareori purtate din cap pana in picioare, ci mai degraba in combinatie cu denim, cu materiale cu imprimeuri florale si chiar cu volane.

Ghidul hainelor de piele

Se spune ca hainele de piele nu au varsta. Acestea sunt purtate de sute de ani, chiar mii.

Inca din Paleolitic s-au descoperit picturi murale ce atesta purtarea hainelor din piele din acele timpuri. Hainele erau facute din pielea animalelor. Apoi, romanii si grecii au folosit pielea pentru a face incaltamintea soldatilor sau diferite haine militare.

fusta de piele

Cu timpul, moda hainelor de piele a evoluat substantial. In filme, actorii au purtat dintotdeuna haine de piele care au devenit must-have si simboluri. Geaca lui Tom Cruise in „Top Gun’’ sau a lui Arnold Schwarzenegger in „Terminator’’ si-au pus amprenta asupra modei vremurilor.

Cea mai comuna idee in materia alegerii hainelor de piele este optiunea clasica. Haina de piele completeaza tinuta mai dura, mai severa, dar se poate indeparta de aceasta viziune prin croieli particulare sau anumite aplicatii.

pantaloni de piele

Hainele de piele sunt deopotriva elegante si sexi. In functie de model, pot fi combinate cu pantofi plati sau cu toc, cu blugi sau pantaloni mai stramti, dar si cu fuste sau cu rochii. Platformele pot fi alaturate, de asemenea.

Pentru a feminiza aspectul, nu uitati de accesorii. Bijuteriile mari, din lemn sau metal, dar si cele din metale pretioase, sunt cele potrivite.

Sa gasesti geaca de piele potrivita este o munca tare dificila, dar, pentru siguranta investitiei, alegeti una gen motociclist, care ramane mereu la moda, plus ca poate fi purtata intr-o varietate de combinatii. Este o piesa adaptabila, ce merge si cu blugi, si cu fuste, colanti, rochite etc. Persoanele mai plinute o pot combina cu o tunica mai lunga.

pantaloni scurti de piele

In privinta culorii, geaca de piele poate fi atat neagra, cat si rosie, albastra etc. Orice culoare este la fel de potrivita.

Dar v-ati gandit sa adaugati in garderoba voastra si o fusta de piele? Sau o pereche de pantaloni din piele? Nu trebuie sa aveti neaparat doua sau mai multe piese din piele in acelasi timp, dar le puteti combina.

De mare efect sunt si pantalonii scurti din piele. Efectul este de alungire a picioarelor. Plus ca ii puteti avea in culori vii, scapand de sumbrul negru.

geaca de piele

Ciocolatiul si bejul reprezinta alegeri minunate.

Dintre piesele de vestimentatie din piele, pantalonii par a fi piesa cea mai importanta si reprezentativa…

Cu toate acestea, puteti acorda atentie maxima atunci cand le potriviti, pentru ca nu cumva sa aveti un aspect vulgar, ieftin. De aceea, pantalonii din piele pot fi cel mai bine purtati cu un pulover din casmir pur. Cat despre fusta din piele, evitati cizmele si purtati un blazer.

geaca de piele damatinuta din piele pentru femeihaine din piele