Ce inseamna cand iti visezi fostul iubit?

555

Poate si voua vi s-a intamplat sa va visati fostul iubit sau o iubire mai veche. De aceea, ne-am gandit ca va putem oferi cateva explicatii pentru un asemenea vis. Tot ce trebuie sa faceti e sa cititi cu atentie urmatoarele randuri si sa aflati ce semnificatii se ascund in spatele unui astfel de vis.

Ce inseamna cand iti visezi fostul iubit

Daca visezi un iubit pe care l-ai avut in perioada adolescentei, inseamna ca iti doresti foarte mult sa fii mai independenta. Vrei mai multa libertate, dar nu ai curajul sa lupti pentru atingerea scopurilor. Trebuie sa te energizezi, sa-ti asumi responsabilitatile de adult.

Daca visezi ca un fost iubit te trateaza urat, inseamna ca e momentul sa lasi trecutul in urma. Trebuie sa vezi in viitor, sa lupti pentru planurile tale. Nu te mai gandi la ce a fost, ci la toate intamplarile pozitive care te asteapta.

Daca visezi ca iti cauti fostul iubit, inseamna ca si in realitate mai simti ceva pentru acea persoana. Nu l-ai uitat complet si esti tentata sa incerci sa refaci relatia dintre voi. In acelasi timp, acest vis mai poate insemna si ca iti doresti sa fii iubita. Vrei sa ai pe cineva langa tine.

Daca visezi ca stai de vorba cu fostul iubit despre actuala ta relatie, inseamna ca iti este teama ca si aceasta dragoste s-ar putea termina. Vrei ca aceasta relatie sa mearga foarte bine si iti doresti sa nu comiti greseli.

Daca visezi ca fostul iubit te cere in casatorie, inseamna ca vrei o relatie stabila. Te simti pregatita pentru casatorie si iti doresti sa apara barbatul langa care sa-ti petreci restul vietii. Visul nu inseamna ca vrei sa te casatoresti cu fostul iubit, ci mai degraba ca relatia pe care ai avut-o cu acesta nu a fost destul de serioasa.

Daca visezi ca pleci intr-o calatorie cu fostul iubit, inseamna ca iti doresti mai mult de la actuala ta relatie. Simti ca persoana de langa tine nu este chiar cea potrivita.
Daca te visezi rapita de fostul iubit, inseamna ca, in realitate acea persoana nu a reusit sa te uite. Inca isi doreste sa te aiba aproape, dar nu are curajul sa o recunoasca.

Daca iti visezi fostul iubit bolnav, inseamna ca lucrurile nu sunt clare intre tine si acea persoana. Au ramas cuvinte nespuse si poate e momentul sa incercati sa discutati pentru a lamuri toate aspectele. Doar asa vei reusi sa mergi mai departe si sa incepi sau sa te dedici unei noi relatii. In schimb, daca visezi ca fostul iubit a fost bolnav, dar s-a vindecat inseamna ca relatia dintre voi s-a terminat frumos si de comun acord. Acest vis iti spune ca ati reusit amandoi sa mergeti mai departe si sa incepeti alte relatii…

Daca iti visezi fostul iubit medic, inseamna ca nu mai simti nimic pentru acea persoana. Ai reusit sa lasi totul in urma si sa-ti deschizi inima pentru o alta dragoste. Visul are semnificatii pozitive.