Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata

Share

Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata? Multor femei li s-a intamplat sa aiba un vis in care sunt insarcinate. Probabil si tie ti s-a intamplat sa ai un astfel de vis. A venit momentul sa incercam sa explicam ce semnifica un asemenea vis. Ti-am pregatit cateva explicatii posibile pentru un vis cu acest simbol in plan central. Trebuie doar sa citesti urmatoarele idei si sa afli lucruri interesante si noi despre visele tale.

Cand te visezi insarcinata, inseamna ca in viata ta incep sa apara planuri si proiecte noi. Este posibil sa ti se deschida noi usi si ti se arata oportunitati noi. Este posibil sa ai parte de niste momente pline de bucurii si fericire. Un astfel de vis poate insemna ca in viata reala vei intampina niste obstacole pe care le vei depasi cu brio datorita tenacitatii si puterii tale enorme de munca. Vei demonstra celor sceptici ca esti capabila si ca poti lupta cu indrajire pentru a-ti indeplini obiectivele.

In continuare iti prezentam detaliat ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata, in functie de contextele pozitive si negative:

Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata – semnificatii pozitive

 • Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata fara sa fii in realitate: se vor ivi proiecte noi, vei avea idei, iti vei stabili obiective noi sau directii in viata. Este posibil ca anumite aspecte din viata ta sa se dezvolte.
 • Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata cu gemeni: vrei sa faci mai multe lucruri in acelasi timp. Ai multe idei diferite si vrei sa le pui in practica pe toate. Dar nu e cel mai bun lucru pe care il poti face. Trebuie sa-ti stabilesti prioritati, pentru ca doar asa te vei bucura de beneficii multiple. Cand te visezi insarcinata si dai nastere la gemeni sau la mai multi copii, poate insemna ca vei trece printr-o perioada interesanta. Este posibil ca in viata reala sa te afli in fata unor situatii necunoscute. In urma acestora, comportamentul tau se poate schimba total. Vei deveni o cu totul alta persoana, mai buna si cu mai multa energie. Un astfel de vis este de bun augur.
 • Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata, dar mori la nastere:  poate a venit momentul sa iti schimbi putin stilul de viata. Acest vis poate insemna ca trebuie sa iti lasi viata in urma si sa o iei de la capat, spre ceva mai bun, sa lasi in urma trecutul si sa te concentrezi pe momentele frumoase care te asteapta si pe care ar fi pacat sa le ratezi.
 • Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata si esti si in realitate: acest vis este un semn bun, sarcina ta va decurge bine, fara complicatii, vei avea un copil sanatos si te vei recupera intr-un mod rapid dupa ce il vei naste.
 • Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata si realizezi brusc acest lucru: un asemenea vis semnifica faptul ca anumite aspecte ale personalitatii tale sau ale vietii tale se vor dezvolta, vei evolua ca persoana.
 • Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata si faci testul cu ultrasunete: acest vis reprezinta faptul ca te pregatesti sa intri intr-o etapa noua a vietii tale, una mult mai buna, care iti va da curaj. Aceasta etapa noua poate insemna o relatie noua, un job nou sau poate chiar schimbarea locuintei – indiferent de situatie, vei avea de castigat de pe urma acestei schimbari, totul va decurge bine.

Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata – semnificatii negative

 • Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata si dai nastere unui monstru nepamantean: acest vis poate insemna ca in viata de zi cu zi iti este teama ca nu esti acceptata de cei din jurul tau. Esti o persoana tematoare, ce are nevoie constanta de aprobare de la cei care o inconjoara. Daca esti intr-adevar insarcinata si ai un astfel de vis, poate insemna ca esti tematoare si ca ai emotii in legatura cu starea de sanatate a copilului ce urmeaza sa vina pe lume.
 • Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata fara sa iti doresti acest lucru in realitate: daca in prezent sau in viitorul apropiat nu iti doresti sa ai copii, dar visezi ca vei avea, acest vis indica teama ta de responsabilitati noi pe care trebuie sa ti le asumi, fara insa a putea schimba ceva in legatura cu propria persoana.
 • Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata si dai nastere unui copil care moare imediat, inseamna ca tu crezi ca nu poti fi o mama buna. Poate consideri ca nu ai stii sa ai grija de un copil si, de aceea, in viata reala refuzi sa ramai insarcinata.
 • Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata fara sa fi intentionat acest lucru: daca in vis ramai din intamplare insarcinata, fara sa iti fi dorit acest lucru, semnificatia este ca ai o teama foarte mare de a ramane insarcinata in viata reala sau frica de anumite responsabilitati noi.
 • Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata si simti copilul miscand: nu este un semn bun, in viitorul apropiat poti avea parte de situatii neplacute, te vei afla intr-o postura care nu iti convine.
 • Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata, iar sarcina este cu probleme: un astfel de vis in care apare o sarcina ce prezinta complicatii indica tendinta ta de a gandi negativ; probabil te astepti mereu la ce este mai rau in privinta oricarei situatii si te afli in mod constant sub stres. Este posibil ca anumite probleme din trecut sa iti cauzeze acest comportament.
 • Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata si nu reusesti sa duci la bun sfarsit sarcina: anumite planuri nu vor iesi asa cum iti doreai sau cum ti-ai imaginat, sunt sanse mari sa esueze…

Exista si o interpretare mai simpla a unui vis in care apari insarcinata. Este foarte posibil sa iti doresti foarte mult sa devii mama, iar aceasta se poate transpune in sfera onirica. Un astfel de vis te poate avertiza ca, in curand, dorinta de a avea un copil poate deveni realitate. Acum, ca ai descoperit ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata, iti este mult mai usor sa interpretezi ceea ce incearca sa iti transmita subconstientul.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news