Home / Horoscop / Dictionar de Vise / Ce inseamna cand visezi bataie

Ce inseamna cand visezi bataie

In general, a visa bataie inseamna ca te lupti cu mania, furia, demonii interiori. Uneori, dusmanul este o persoana din viata reala, obiectul furiei tale, iar alteori visul reprezinta o metafora. E posibil sa fie vorba de un conflict interior, emotional, pe care trebuie sa il depasesti. Sau ai o relatie mai tensionata cu partenerul, un membru al familiei tale, un prieten sau un coleg.

Ce inseamna cand visezi bataie

Daca visezi ca te afli intr-o bataie, lupta sau razboi, e semn ca esti foarte stresata sau te afli sub o presiune prea mare. Daca castigi batalia, visul indica faptul ca vei reusi sa ajungi la un echilibru, sa indrepti lucrurile, ca esti capabila sa infrunti provocarile. Daca tu esti cea invinsa, visul inseamna ca te simti dezechilibrata, slabita si coplesita de prea multa lupta.

Visele cu bataie inseamna si ca esti nefericita si te lupti pentru a detine controlul – fie ca este vorba de a invinge un viciu sau de a te zbate sa suporti un loc de munca ce nu iti face placere, ori o persoana pe care o iubesti. Poate este timpul sa iti schimbi serviciul sau sa incerci sa-ti reamintesti de ce iti placea la inceput.

Daca visezi ca tu bati pe cineva, inseamna ca vei reusi sa ajungi la o balanta echilibrata a aspectelor vietii tale, ori ca incerci sa iti impui punctul de vedere in fata celorlalti. Daca tu esti cea care primeste bataie de la cineva, visul e un semn ca esti neputincioasa, ca te afli intr-o situatie din care nu poti iesi. Sau poate fi si o sugestie ca trebuie sa faci cateva schimbari fundamentale asupra caracterului tau.

Daca visezi ca privesti cum sunt altii batuti, inseamna ca esti dezechilibrata dintr-un anumit punct de vedere.

Cand in vis lovesti cu ceva o persoana, e semn ca scoti la iveala ceva care „murise” sau ca afli cauza anumitor intamplari si gasesti o explicatie pentru ceva. Daca este o bucata de lemn obiectul cu care lovesti pe cineva, atunci vei reusi sa iti indeplinesti o dorinta, sau ca minti pe cineva cu ceva.

Daca visezi ca esti lovita de seful sau sefa ta in vis, atunci vei primi o marire de salariu.

Daca visezi ca cineva bate pe altcineva cu un bat, inseamna ca cel care loveste vrea sa se impuna sau este gelos.

Daca visezi ca bati pe cineva cu o curea din piele sau o nuia, visul are consecinte negative asupra ta. Daca lovesti podeaua in vis, e semn ca vei pleca intr-o calatorie.

Daca cineva e batut cu un bici pe spate de multe ori, inseamna ca acea persoana a comis un adulter in viata reala sau ca are aceasta intentie. Daca insa loviturile sunt mai putine, acea persoana are probleme cu alcoolul sau cu drogurile, ori are o aventura cu o persoana casatorita…

Daca esti batuta si nu simti durere, inseamna ca iti vei plati datoriile sau ca vei auzi barfe despre tine.