Ce inseamna cand visezi CUVANT

322

Atunci cand visezi CUVANT, exista diferite semnificatii, in functie de natura sa. In acest articol, te invitam sa descoperi cateva dintre acestea:

Ce inseamna cand visezi CUVANT

• In diferite traditii regionale se considera ca daca vezi numele tau drept un cuvant inscriptionat pe un obiect, simbolizeaza o conexiune intre tine ca persoana si lucrurile cu care rezonezi, care au legatura cu tine si asupra carora ti-ai lasat amprenta energetic. Pot fi nu doar anumite obiecte, ci si diferite circumstante, rezultate, momente la care te raportezi etc. Atunci cand visezi un cuvant care este numele tau, ceea ce se intampla in vis capata originalitate si sensul este unul particularizat insa are tangente cu practicile oculte si cu farmecele din batrani, deoarece exista ritualuri si incantatii pe care anumite persoane le fac cu scopul de a propaga asupra cuiva norocul sau ghinionul.

Daca vezi numele tau precum un cuvant scris pe hartie alba, simbolizeaza ca esti predispusa la circumstante favorabile si drumul in viata va fi unul deschis spre oportunitati, dar daca hartia pe care apare este de o culoare inchisa ori are pete, atunci inseamna ca te poti astepta la necaz si boala. Daca numele tau apare ca un cuvant scris pe o sticla, atunci cineva te va amagi, va incerca sa iti dea iluzii si sa isi bata joc de tine; in cazul in care acea sticla este deteriorata sau crapata, semnifica posibile certuri in legatura directa cu tine.

Cand numele tau iti apare in vis drept un cuvant scris pe lemn, simbolizeaza griji in privinta sanatatii. Cu toate acestea, daca este vorba despre trunchiul unui copac sanatos sau inverzit, nu sunt motive de panica, intrucat lucrurile vor decurge bine in familie si viitorul este unul pozitiv pentru toti. Cand numele iti apare in vis ca un cuvant scris pe un suport metalic, atunci inseamna ca urmeaza munci grele pentru tine, o povara pe care o vei duce singura, fara niciun fel de sprijin sau incurajari (poate fi, de exemplu, un proiect).

• Cand in vis apare un cuvant de onoare, este, de asemenea, semn de reusita. Insa, cand visezi ca esti judecata si apoi eliberata pe baza cuvantului tau de onoare, simbolizeaza ca cineva care exista in realitate are incredere neconditionata in fortele tale ca vei face tot ce poti intr-o anumita situatie, intr-o sarcina care depinde de tine insati cum o realizezi.

• Cand visezi un cuvant care se repeta, se creaza o vibratie specifica. Depinde de fiecare femeie in parte cum interpreteaza perceptia repetitiei cuvantului respectiv, de felul in care apare scris, ori de sensul pe care il atribuie. Atunci cand visezi ca scrii un cuvant in mod repetat, inseamna ca simti nevoia de a iti exprima anumite ganduri sau sentimente fata de cineva, ori sa ti le accepti tu insati…

• A da cuvant simbolizeaza un mare succes personal.