Horoscop 14 Octombrie 2017: Berbecii își dau o nouă șansă la iubire

222

Horoscop 14 Octombrie 2017: Berbecii își dau o nouă șansă la iubire, Racii trebuie să fie mai realiști, iar Leii se simt excelent în relația de cuplu.

Horoscop 14 Octombrie

Horoscop 14 Octombrie 2017 pentru toate zodiile

Berbec Horoscop 14 Octombrie 2017

Dragostea bate la ușă astăzi. Ai petrecut mult timp singur, însă ai decis, în sfârșit, că meriți o nouă șansă la iubire, se pare că ai și găsit persoana potrivită pe care o vrei alături. Ia-ți inima-n dinți și declară-i tot ce simți, răspunsul ei va fi cel pe care-l aștepți!

Taur Horoscop 14 Octombrie 2017

Înveți să fii mai responsabil și mai chibzuit în ceea ce privește viața ta personală. Dacă până acum ai fost implicat cu totul în muncă, a venit vremea să te ocupi de familie și de persoanele dragi, pentru a nu se simți neglijate. Era cazul să te ocupi și de alte aspecte ale vieții tale.

Horoscop 14 Octombrie 2017 Gemeni

Faptul că ești acolo pentru cineva care are nevoie de tine te face să te simți minunat. Plăcerea ta de a face anumite sacrificii pentru bucuria celorlalți nu trece neobservată. De-a lungul zilei, ești într-o formă foarte bună și te simți în armonie cu ceilalți.

Rac Horoscop 14 Octombrie 2017

Este o zi nouă pentru optimism și speranță. În ciuda acestui lucru, este bine să rămâi cu picioarele pe pământ, oricât de perfecte ar fi lucrurile pentru tine. Fii realist, în ultima perioadă ai tins să fii cam visător!

Horoscop 14 Octombrie 2017 Leu

Dimineața este momentul excelent pentru relația de cuplu, pentru că ești creativ, romantic și ai o stare de spirit excelentă. Persoana iubită se simte răsfățată și dorește să petreacă mai mult timp în prezența ta. Acest lucru te încurajează și-ți dă putere și entuziasm în tot ceea ce faci.

Fecioară Horoscop 14 Octombrie 2017

Este nevoie de mai multă atenție asupra problemelor de acasă, așa că, pentru a le face față, trebuie să fii cât mai relaxat și să iei lucrurile cu calm. Nicio problemă nu se rezolvă corect în grabă. Dacă e nevoie, ia-ți câteva zile libere, pentru a rezolva tot ceea ce e de rezolvat.

Horoscop 14 Octombrie 2017 Balanță

Pui în balanță optimismul și realismul astăzi și ajungi la concluzia că ambele sunt la același nivel. Deciziile pe care le iei sunt benefice, oamenii se bazează pe tine, iar tu le oferi cele mai bune răspunsuri. Împărtășirea ideilor cu entuziasm este mai benefică decât transmiterea lor sub forma unei lecții.

Scorpion Horoscop 14 Octombrie 2017

Ziua începe într-un ritm lent și ai impresia că nimic nu își poate da energie astăzi, însă lucrurile nu stau chiar așa. Apare, pe parcursul zilei, o persoană care te motivează cu adevărat și își dă energie să realizezi totul cât mai bine și cât mai organizat. Acea persoană poate fi un prieten apropiat sau o persoană pe care o placi de multă vreme.

Horoscop 14 Octombrie 2017 Săgetător

Învață câte o lecție din toate problemele care ți se ivesc și nu face o dramă din ele. Ai mai mult de câștigat dacă le faci față cu mult curaj, decât dacă te întristezi și pui la suflet tot ce se întâmplă. Ziua de astăzi te găsește îngândurat asupra unor probleme mai vechi, dar nu e un motiv de îngrijorare, pentru că toate problemele se rezolvă curând.

Capricorn Horoscop 14 Octombrie 2017

Ești răbdător cu oamenii, îți dorești să îi asculți și faci totul cât mai bine pentru a-i face să se simtă confortabil în prezența ta. Nu e de mirare că ai atât de mulți prieteni care vor să te ajute cu sinceritate. Seara, îți dedici timpul familiei și petreceți momente frumoase și liniștite împreună.

Vărsător Horoscop 14 Octombrie 2017

Astăzi vei face o călătorie în interes de afaceri și te vei întoarce acasă cu o reușită mare. Vei obține ceea ce urmăreai să obții și vei avea parte numai de laude. Acasă te așteaptă persoana iubită cu o surpriză la care nu te așteptai. Este o zi bună pentru toate aspectele…

Pești Horoscop 14 Octombrie 2017

Oferă-i încredere persoanei iubite și lasă-i libertatea pe care și-o dorește. Dacă îi îngrădești libertatea, o vei îndepărta, lucru pe care, cu siguranță, nu ți-l dorești. Pe lângă timpul pe care-l petreceți unul cu celălalt, permiteți-vă și puțin timp separat. De cele mai multe ori, acest lucru apropie partenerii și mai mult.