Horoscop 15 August 2017: Scorpionii sunt în căutarea iubirii ideale

148

Horoscop 15 August 2017: Balanţele îmbunătăţesc comunicarea cu cei din jur, Scorpionii sunt în căutarea iubirii ideale, iar Vărsătorii au grijă de relaţia de cuplu.

 15-August-2017

 

Horoscop zilnic 15 August 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Împărțiţi între provocările profesionale și dorințele voastre emoționale, preferaţi să așteptaţi înainte de a vă implica într-o provocare sau de a începe aventura. Vă ignoraţi nevoile şi dorinţele interioare încercând să-i mulţumiţi pe alţii şi asta nu face bine sufletului. Trebuie să încercaţi experiențe noi pentru a trăi la maximum, să reaprindeţi flacăra iubirii!

Taur

Ca un cuplu solid, ați stabilit împreună cu partenerul baza pe care doriți să vă construiţi relaţia. Dar trebuie să depuneţi eforturi pentru a menține controlul asupra emoțiilor dumneavoastră. Sigur aveți o idee mai clară decât acum câteva săptămâni cu privire la ceea ce așteptați de la această relație. Şi aţi găsit persoana potrivită cu care să le împărtășiți!

Gemeni

Sunteţi motivat în a apăra un ideal. Mizaţi pe intuiţie în a adulmeca oportunităţi noi de a vă impune în inima şi mintea partenerilor. Aveţi un har dumnezeiesc pe care nu trebuie să-l risipiţi – acela de a aduna multe suflete laolaltă pentru a înfăptui lucruri măreţe.

Rac

Vreţi să vă extindeţi orizonturile și să realizaţi un vis. Trebuie să înţelegeţi că şi partenerul trebuie să să se uite în aceeași direcție ca dvs. Aşa că focalizaţi-vă în jurul obiectivelor comune care vă permit să daţi curs așteptărilor dumneavoastră.

Leu

Credeţi că vă puteţi direcţiona singuri destinul acolo unde doriţi, aşa că acționați cu determinare și chiar cu inspirație pentru a schimba situația și pentru a vă transforma existenţa conform idelilor dvs. Atenţie însă: nu confundați prea mult dorinţele cu realitatea! Totul este posibil dacă vă păstrați picioarele pe pământ, căci aveți tendința să „decolaţi”. Până la urmă, de ce nu? Dar trebuie să vă asigurați că aveți o „plasă de protecţie” pe care puteți să cădeți!

Fecioară

Aspiraţi să trăiţi o relație perfectă, dar vă simţiţi copleşiţi şi vă treziţi afundându-vă într-o atmosferă de neîncredere nerostită. Asta pentru că atunci când sunteţi tăcuţi, fără să acceptaţi confruntarea, rămâneţi blocaţi într-o atitudine ambiguă, care va spori sentimentul de a fi înțeleşi greșit. Încercați să comunicaţi mai clar dacă doriți cu adevărat ca partenerul să înțeleagă ce se întâmplă cu dvs cu adevărat.

Balanţă

Vă îmbunătăţiţi interacţiunea cu cei din jur într-un climat care nu este tocmai propice pentru reconcilieri emoționale, deci chiar aveţi un potenţial nemaipomenit! Vedeți jumătatea plină a paharului şi asta vă ajută enorm în relaţia din cuplu, dar şi la job.

Scorpion

Sunteți în căutarea iubirii ideale, a unei iubiri care să vă inspire. Nu vă doriţi o relaţie limitată, de aceea sunteţi oarecum dezamăgiţi de reacţia partenerului. Vreţi să eficientizaţi managementul de zi cu zi pentru a gestiona tensiunile, neînțelegerile și neîncrederea din cuplu cu privire la finanţe.

Săgetător

Vă doriţi să schimbaţi familia. Vreţi să faceţi jocurile personale şi sunteţi mulţumiţi că nu primiţi aprobarea partenerului. Aveţi grijă să deţineţi toate informaţiile necesare pentru a lua decizii, altfel s-ar putea să fiţi induşi în eroare.

Capricorn

Sunteţi cu gândul aiurea, nu vă concentrați deloc şi asta vă enervează peste măsură. Nu este cazul să pozaţi în victime, aveţi încredere în forţele proprii, ridicaţi-vă şi nu veţi fi dezamăgiţi!

Vărsător

Vreţi să vă protejaţi relaţia, căci trăiţi într-un climat care nu vă place deloc. Feriţi-vă de prietenii falşi care nu merită atenţia dumneavoastră. Nu este cazul să vă destabilizaţi, căci aveţi resurse suficiente pentru a vă redresa şi a vă simţi în siguranţă…

Peşti

Nu exageraţi în relaţia dumneavoastră! Revizuiţi-vă comportamentul şi vă veţi da seama cu siguranţă unde aţi greşit. Partenerul vă va aprecia efortul şi va păşi în ritmul impus de dvs.