Horoscop 15 Septembrie 2017: Nativelor din zodia Capricorn, fiți atente!

156

Horoscop 15 Septembrie 2017: Taurii s-ar putea să se îndrăgostească la o petrecere, Vărsătorii sunt indeciși, iar Peștii se reorientează profesional. Nativelor din zodia Capricorn, fiți atente! Noul coleg de muncă sau noul vecin va avea o influență importantă asupra voastră!

15 Septembrie 2017

Horoscop zilnic 15 Septembrie 2017 pentru toate zodiile

BERBEC

S-ar putea să apară un conflict între colegii de muncă legat de finalizarea unui proiect. Încearcă să fii diplomată și obiectivă, iar lucrurile se vor întoarce în favoarea ta. Se întrevăd oportunități de a fi desemnată într-o funcție de conducere la serviciu.

TAUR

Tranziția lui Venus îți aduce fericire și stabilitate în cuplu; te vei dedica mai mult partenerului și familiei. Plănuiește o seară în doi sau o escapadă în weekendul următor. Dacă ești singură, sunt șanse mari să cunoști o persoană de sex opus care te îți va stârni interesul la o petrecere sau la o ieșire cu grupul de prieteni.

GEMENI

Ziua de azi te găsește energică și dornică de a munci. Contextul astral este favorabil începerii unor proiecte sau activități plănuite de mult timp. Bunele tale abilități de comunicare te vor ajuta în ameliorare relației cu prietenii și membrii familiei. Organizează-ți mai bine timpul și plănuiește cu partenerul o cină în doi sau o plimbare în parc.

RAC

La locul de muncă te remarci prin energie și spirit de echipă, propui soluții practice și colaborezi foarte bine cu partenerii. Astăzi vei învăța lucruri importante pentru sănătatea și starea ta de bine. E posibil să ți se propună perspective alternative și neconvenționale. Fii deschisă, totul este spre binele tău!

LEU

La serviciu se anunță potențiale diferențe de opinii cu partenerii în ceea ce privește condițiile și termenele unor proiecte. Deși îți place să ai mereu întotdeauna dreptate, încearcă să asculți și părerea celorlalți. Împreună veți finaliza totul cu succes, iar eforturile tale vor fi bine recompensate.

FECIOARĂ

Este posibil să întâlnești pe cineva care te va determina să îți schimbi perspectiva asupra lucrurilor. Tranziția lui Venus aduce momente de redescoperire a sinelui și a propriilor credințe. În viitor această persoană s-ar putea să îți stârnească interesul. Fii deschisă la ceea ce îți poate oferi!

BALANȚĂ

Astăzi te simți foarte încrezătoare și plină de energie. Radiezi, iar persoanele din jurul tău te înconjoară cu multe complimente și aprecieri. Nu exagera și încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ! Un prieten apropiat s-ar putea să îți solicite ajutorul!

SCORPION

Este o zi favorabilă pentru a te dedica persoanelor apropiate; ascultă-le problemele și încearcă să le ajuți în limita posibilităților tale. Plănuiește o surpriză pentru partenerul de viață sau pentru părinții tăi. La sfârșitul zilei te vei simți plină de energie pozitivă și mulțumire!

SĂGETĂTOR

Săgetătorilor, nu-i așa ca aveți o listă de activități solicitante amânate de mult timp? Astăzi este o zi favorabilă pentru a le finaliza cu succes, mai ales că prietenii și colegii îți vor sări în ajutor. La finalul zilei, vei fi mulțumită de tine și vei petrece momente frumoase alături de partenerul de viață sau de prietenii din anturaj.

CAPRICORN

La serviciu, munca ta este apreciată de către șefi, iar recompensele nu vor întârzia să apară în perioada următoare. Astrele îți pregătesc oportunități de a întâlni o persoană de sex opus care va avea o influență importantă asupra ta. Fii atentă; poate să fie un vecin nou, un coleg de muncă nou sau un apropiat al prietenilor tăi!

VĂRSĂTOR

Ai fost întotdeauna hotărâtă și ai știut ce vrei? Ei bine, în această perioadă s-ar putea să te arăți indecisă sau să descoperi că ți-ar plăcea să faci altceva pe plan profesional. Analizează cu sinceritate și obiectivitate situația și cere sfatul unor persoane apropiate. Dacă ai curajul să îți urmezi dorințele, ziua de mâine ți-ar putea aduce multe surprize plăcute…

PEȘTI

Te gândești la un progres în plan profesional? Ai oportunitatea de a aplica pentru un job nou sau o poziție de conducere? Îndrăznește! Ai dat tot ce e mai bun din tine la serviciu și te-ai bucurat multe performanțe și aprecieri. Schimbarea de mediu și proiectele noi îți vor consolida încrederea în tine și dorința de perfecționare!