Horoscop 17 Decembrie 2017: nativii Taur au planuri marete

464

Horoscop 17 Decembrie 2017: Ziua va avea avantaje și dezavantaje pentru fiecare zodie. Astăzi nativii Taur au planuri mărețe, iar Fecioarele vor face schimbări peste noapte.

Horoscop 17 Decembrie

Horoscop 17 Decembrie 2017 pentru toate zodiile

Horoscop 17 Decembrie 2017 Berbec

– astăzi nativul Berbec este nevoit să poarte anumite discuții care nu suportă amânare. Dis-de-dimineață va afla anumite informații care îl vor pune pe gânduri, iar spre seară sunt posibile cel puțin două evenimente. Se recomandă ca acest nativ să fie mai reținut în ceea ce împărtășește cu cei din jur.

Horoscop 17 Decembrie 2017 Taur

– dis-de-dimineață nativul Taur se străduiește sa fie în centrul atenției, fie prin planurile sale pentru astăzi, fie prin simțul umorului. Sunt anumite discuții care nu suportă amânare, iar el face tot posibilul să fie punctual. În a doua parte a zilei se focalizează pe aspectele financiare, va căuta să facă economii.

Horoscop 17 Decembrie 2017 Gemeni

– o veste poate îmbunătăți enorm ziua nativului din zodia Gemeni. Singurul impediment poate fi un conflict dintre el și partenerul de viață. În prima parte a zilei nimic nu îl va împiedica pe nativul din Gemeni sa nu fie amabil cu cei din jur. Ultimele ore ale zilei vor aduce pentru el vești importante în ceea ce privește un proiect.

Horoscop 17 Decembrie 2017 Rac

– pentru Rac lucrurile se îmbunătățesc în prima parte a zilei, treptat va simți cum partenerul de viață își schimbă atitudinea, iar aparentele conflicte se vor încheia. Economiile Racului îi vor servi la achiziționarea unui cadou pentru un apropiat.

Horoscop 17 Decembrie 2017 Leu

– grija pentru ceilalți nu îl va lăsa pe nativul din zodia Leu să se relaxeze, fiind atent la nevoile celorlalți. În a doua parte a zilei o vizită a unei rude sau a unui apropiat va aduce o doză de bucurie pentru acest nativ. În finalul zilei vor fi purtate discuții ce vizează problemele economice din cadrul familiei.

Horoscop 17 Decembrie 2017 Fecioară

– astăzi schimbările vor fi un lucru comun pentru nativul din zodia Fecioară. Un membru al familiei îl va surprinde plăcut cu o veste mult așteptată de acesta. Spre seară  Fecioara va încerca să găsească o soluție pentru problemele de sănătate, cu ajutorul unui apropiat.

Horoscop 17 Decembrie 2017 Balanță

– astăzi se anunță progrese pentru viața profesională a Balanței. În prima parte a zilei vor fi răsplătite eforturile acestui nativ, fie cu o mărire a salariului, fie cu o primă. Spre finalul zilei va învăța să își stăpânească emoțiile, iar în ceea ce privește starea materială, va lupta pentru îmbunătățirea acesteia.

Horoscop 17 Decembrie 2017 Scorpion

– în prima parte a zilei nativul Scorpion are parte de o întâlnire ce îi face plăcere. Pe de altă parte, simte nevoia de a fi singur. Spre finalul zilei, un apropiat îl va sfătui în ceea ce privește luarea unei decizii. Nu numai că nativul acestei zodii poate întâlni persoane, dar este posibil să lege prietenii, fapt ce îl încântă nespus.

Horoscop 17 Decembrie 2017 Săgetător

– nativul din zodia Săgetător este astăzi plin de energie. Va împărtăși cu cei din jur gândurile sale, planurile pentru întreaga zi și va socializa. În a doua parte a zilei are parte de unele neînțelegeri însă nu grave. O problemă din trecut îl va măcina în restul zilei, va căuta o soluție pentru rezolvarea acesteia.

Horoscop 17 Decembrie 2017 Capricorn

– nativul din zodia Capricorn va amâna cel puțin o întâlnire, fie ea de tip profesional sau în interes personal. În prima parte a zilei Capricornul va avea succes printr-un proiect care îi va aduce beneficii materiale. În a doua parte a zilei o veste îi va schimbă planurile, iar schimbarea va fi favorabilă.

Horoscop 17 Decembrie 2017 Vărsător

– astăzi nativul Vărsător va călători, se va bucura de timpul liber alături de cei dragi. În prima parte a zilei nu va evita să cheltuiască o sumă însemnată doar să impresioneze. Spre seară va pune pe primul loc familia, dar și pe partenerul de viață…

Horoscop 17 Decembrie 2017 Pești

– nativului Pești nu îi sunt recomandate cheltuielile astăzi. În prima parte a zilei nu va fi prea sociabil, spre nemulțumirea partenerului de viață și a colegilor. În a doua parte a zilei o veste despre un apropiat va aduce zâmbetul pe buze.

Citeste horoscopul pentru maine 18 Decembrie