Horoscop 9 August 2017: Leii au o zi bună pe plan profesional

133

Horoscop 9 August 2017: Leii au o zi bună pe plan profesional, Capricornii sunt extrem de solicitaţi la locul de muncă, iar Peştii primesc o propunere de afaceri.

 9 August 2017

Horoscopul zilei de 9 August 2017 pentru toate zodiile

Horoscopul zilei de 9 August 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Astăzi eşti nemulţumit de tot şi de toate şi asta ar putea provoca unele dispute cu membrii familiei. Vei avea probleme şi la locul de muncă, din cauza unei afaceri eşuate. Spre seară, vei avea totuşi o surpriză plăcută din partea unei persoane dragi.

Taur

Astăzi nu este indicat să te ocupi de afaceri, fiindcă şansele de reuşită sunt reduse. Este ideal să eviţi orice fel de speculaţii şi să nu cedezi tentaţiei unor chilipiruri. În schimb, relaţia cu persoana iubită îţi poate oferi mari satisfacţii.

Gemeni

Este posibil să fii surprins şi dezamăgit de o tranzacţie care a dat rezultate mai slabe decât te-ai  aşteptat. Nu este cazul să îţi pierzi încrederea. Pur şi simplu, ziua de azi nu este favorabilă afacerilor şi nici comunicării cu persoane importante. Este de aşteptat ca relaţia cu partenerul de viaţă să decurgă foarte bine. În a doua parte a zilei, puteţi face împreună planuri de viitor.

Rac

În prima parte a zilei este posibil să fii dezamăgit din cauza unei schimbări neaşteptate la locul de muncă. Ar putea fi vorba despre anularea unei călătorii în care ţi-ai pus speranţe mari. Nu îţi revărsa nervii asupra colegilor! În partea a doua a zilei este bine să acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Împreună puteţi să rezolvaţi o problemă a familiei, probabil în legătură cu locuinţa. Evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Leu

Se anunţă o zi foarte bună pe plan profesional. Este posibil să fii recompensat pentru o realizare deosebită. Activitatea intelectuală îţi poate aduce în continuare satisfacţii mari, inclusiv în plan financiar. După-amiază este posibil să te gândeşti la o schimbare în privinţa relaţiei cu persoana iubită. Intuiţia te ajută să iei cea mai bună decizie.

Fecioară

Este posibil să fii indispus din cauza dificultăţilor financiare pe care le întâmpini şi să ai tendinţa să te izolezi. Dacă îţi pui mari speranţe în succesul unei afaceri începute recent, fii perseverent şi ai răbdare până când vor începe să apară beneficiile! Pe de altă parte, nu se întrevăd probleme deosebite în plan sentimental.

Balanţă

Ar fi bine să fii foarte atent la locul de muncă. Astăzi ai tendinţa să faci greşeli aparent minore, dar care se pot dovedi costisitoare mai târziu. În cursul dimineţii este posibil să faci cunoştinţă cu o persoană mai tânără care va juca un rol important în viaţa ta. Relaţia cu persoana iubită nu decurge cum ar trebui.

Scorpion

În prima parte a zilei ai putea fi tentat să cumperi un obiect de valoare pentru cămin. Ar fi bine să te sfătuieşti cu partenerul de viaţă înainte de a da banii. Este posibil să fii nevoit să îţi schimbi programul în ultimul moment, din cauza unei situaţii neprevăzute la locul de muncă. Sunt şanse să petreci seara în familie şi să faci planuri pentru o călătorie.

Săgetător

Dacă ţi se propune să te asociezi într-o afacere, nu te pripi în luarea unei hotărâri. Este posibil să ai dificultăţi de concentrare şi să nu reuşeşti să iei o decizie inspirată. După-amiază ar fi bine să acorzi mai multă atenţie relaţiei cu persoana iubită. Puteţi petrece împreună o seară romantică.

Capricorn

Este posibil să înceapă să apară rezultatele muncii susţinute din ultima vreme. Totul se datorează perseverenţei şi seriozităţii cu care te achiţi de responsabilităţile asumate. Ar fi bine să acorzi mai multă atenţie relaţiei sentimentale. Se pare că partenerul de viaţă se simte neglijat. Ai o zi foarte încărcată şi se pare că îţi rezolvi mai greu sarcinile de serviciu.

Vărsător

Astăzi sunt favorizate relaţiile cu rudele şi cu prietenii. În prima parte a zilei, este posibil să te întâlneşti cu o persoană mai tânără cu care nu te-ai mai văzut de mult timp. S-ar putea să fie nevoie să te implici în rezolvarea unei probleme de sănătate a unei persoane mai în vârstă din familie. În a doua parte a zilei sunt şanse să primeşti o veste bună din partea unei persoane apropiate…

Peşti

Azi ar trebui să fii în formă şi bine dispus, iar relaţiile cu anturajul să decurgă foarte bine. Ai şanse mari de reuşită în tranzacţii comerciale şi investiţii financiare. Evită speculaţiile de orice fel. Începeţi ziua energic şi plin de idei. Eşti hotărât să duci la bun sfârşit o activitate începută mai demult. În cursul dimineţii, un prieten îţi propune să vă asociaţi într-o afacere rentabilă.