Horoscop de weekend 16-18 Februarie 2018

563

Horoscop de weekend: Iată care sunt zodiile care se despart, cine petrece momente de neuitat, dar și cine câștigă sume semnificative.

Acestea sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte în acest sfârșit de săptămână.

 Horoscop de weekend 16-18 Februarie

BERBEC:

Berbecii sunt foarte atenție de obicei la ceea ce fac de fiecare dată, iar acest weekend nu este o excepție. Ei se gândesc de câteva ori înainte de a lua anumite decizii, pentru a fi siguri că nu greșesc. Cu orgoliul mare, evită să ceară sfatul unor persoane apropiate, însă să știți că uneori chiar este nevoie și de un mic impuls din afară. Berbecii sunt foarte atenți și la câștigurile lor, pe care le gestionează foarte bine în acest sfârșit de săptămână.

TAUR:

Taurii au un weekend în care le sunt favorizate împăcările și vor revedea anumite persoane dragi, ceea ce îi va bucura foarte mult. Vor avea ocazia să întâlnească oameni de la care au ce învăța și cu care au șansa să petreacă mult timp. Sunt posibile împăcări cu persoane cu care au avut conflicte în urmă cu ceva timp.

GEMENI:

Partenerul de viață va fi ușor nemulțumit în acest final de săptămână din cauza atitudinii reci pe care o au acești nativi. Este necesar să o lăsați mai moale, pentru a nu vă afecta relația și fericirea. Trebuie să faceți ceva în această privință până nu este prea târziu.

RAC:

Racii tind să facă toate lucrurile perfect și astfel vor exista anumite discuții cu cei din jurul lor, din cauză că îi fac pe ceilalți să se simtă ignorați, fiind implicați cu totul în muncă. Ar trebui să profitați de zilele libere pentru a vă relaxa mai mult și a vă petrece timpul cu persoanele dragi, care țin la dumneavoastră.

LEU:

Leilor le pot apărea unele câștiguri de care sunt foarte mulțumiți. Prudenți din fire, ei nu vor cheltui banii pe orice, iar acesta este un lucru foarte bun pentru ei, pentru că pot economisi foarte bine sumele de bani. Spre sfârșitul zilei de duminică pot primi o veste care îi va pune ușor pe gânduri.

FECIOARĂ:

Nativii născuți în zodia Fecioară consideră unele sarcini de la locul de miuncă aproape imposibile, de nerezolvat, mai ales că se simt singuri în acest domeniu. Acest lucru nu este de lungă durată, pentru că imediat ce vă reculegeți puțin și vă încărcați bateriile în acest weekend, veți reuși să soluționați totul. Era vorba doar despre oboseala și stresul acumulate în ultima perioadă.

BALANȚĂ:

Balanțele petrec un weekend minunat alături de persoana iubită. Acești nativi sunt buni cu toți cei din jurul lor și încearcă să ajute pe oricine are nevoie de ei. Consideră totuși că ajutorul lor nu este apreciat și, din cauza acestui lucru, ar trebui să fie ușor mai selectivi cu persoanele din jurul lor. Nu au toți un suflet așa frumos ca al lor.

SCORPION:

Este posibil ca în prima parte a weekendului să apară anumite situații care le modifică puțin programul acestor nativi. Nu va fi o problemă, pentru că Scorpionii vor rezolva totul în scurt timp și se vor putea ocupa de ale lor, fără a-și pierde concentrarea și interesul.

GETĂTOR:

Din cauza stresului acumulat la locul de muncă, Săgetătorii pot simți că nu sunt prea productivi și nu mai sunt atât de atenți la ceea ce fac, ca înainte. Nu vă mai supuneți eforturilor fizice și mentale, pentru că acest lucru nu va face decât să vă obosească și mai mult, ar fi mai indicat să luați o pauză și să încercați să ieșiți din impas, pentru a nu vă confrunta mai târziu cu probleme de sănătate.

CAPRICORN:

Pentru Capricorni, weekendul nu este unul perfect, pentru că apar mici neînțelegeri cu partenerul de viață, fiind acuzați că s-au schimbat destul de mult. Răceala față de partener vine din cauza problemelor la locul de muncă, în care vă implicați mai mult decât ar trebui. Cu stres, nu se va rezolva nimic, așa că încercați să fiți cât mai calm și să vă concentrați la ce aveți de făcut. În relația de cuplu, lucrurile se vor liniști după ce comunicați și veți fi deschiși unul cu celălalt.

VĂRSĂTOR:

Vă bucurați mai mult ca niciodată de relația de cuplu care decurge atât de frumos. Parcă nu a funcționat niciodată atât de bine. Toate gesturile dumneavoastră și timpul acordat relației au fost cu un rost, pentru că rezultatele se văd acum, mai ales prin zâmbetul larg pe care-l aveți pe chip. Veți avea parte și de momente romantice în acest sfârșit de săptămână…

PEȘTI:

Trebuie să evitați să luați decizii pripite în acest sfârșit de săptămână. Există riscul să vă implicați prea mult sufletește în unele probleme și nu veți fi rațional, așa cum ar trebui. Gândiți-vă de două ori înainte de a lua o decizie, pentru a nu regreta mai târziu.