Horoscop de weekend 18-20 Noiembrie 2016

193

Fecioarele au parte de un weekend de răsfăț, Săgetătorii rezolvă o mică problemă care le dădea dureri de cap, iar Peștii se bucură de un progres care nu trece neobservat.

18-20 Noiembrie 2016

Berbec

Weekendul acesta se anunță a fi unul mai special. Vei avea mai mult timp la dispoziție să faci ceva ce îți place și îți doreai de mult timp, iar faptul că vor putea să îți fie alături și cei dragi este cireașa de pe tort.

Taur

În prima parte a weekendului vei fi foarte productivă și vei reuși să finalizezi o parte dintre lucrurile care au rămas nerezolvate pe parcursul săptămânii. În ultima parte din weekend vei profita de puținul timp rămas ca să te relaxezi.

Gemeni

Astrele au stabilit deja un program pentru tine în acest final de săptămână, și se pare că lucrurile vor decurge mai bine decât te așteptai. Ai ținut ascunsă o activitate depusă, însă se pare că a venit momentul să culegi roadele acesteia.

Rac

Te va deruta puțin un detaliu care ți-a scăpat printre degete și nu vei reuși să te concentrezi asupra lucrurilor pe care le vei avea de soluționat în cursul acestui weekend. Ar fi bine să încerci să te scapi de ceea ce te deranjează, altfel nu vei putea face mare lucru.

Leu

Încearcă să clarifici care sunt sentimentele pe care le porți față de cei din jur. Ai putea ajunge să rănești pe cineva fără să îți dai seama de acest lucru, fapt pe care-l vei regreta ulterior.

Fecioară

Încă de la primele ore din acest weekend vei avea parte de răsfăț. Partenerul tău este foarte atent cu tine și mereu încearcă să te ajute să te relaxezi, mai ales după o săptămână plină de muncă și stres.

Balanță

Răzbunarea este o armă la care nu apelezi niciodată, deoarece nu consideri că este un lucru bun să apelezi la ea, indiferent de situație. Cu toate acestea, în cursul acestui weekend te vei asigura că cineva care îți pune bețe în roate nu va reuși sub nicio formă să te deranjeze.

Scorpion

Cazi la mijloc într-o discuție destul de aprinsă, una care nu te privește, însă trebuie să dai socoteală în locul altcuiva. Dacă știai în avans că persoana respectivă nu merită niciun efort din partea ta, nu ai fi lăsat ca lucrurile să ajungă aici.

Săgetător

Nu vrei altceva decât să te simți împăcată și liniștită. Dacă ai avut o mică discuție în contradictoriu cu cineva zilele trecute, vei lua măsuri și vei face ceea ce este corect pentru a remedia situația.

Capricorn

Vrei să scapi de un obicei care nu este deloc bun pentru sănătatea ta, motiv pentru care nu vei mai sta pe gânduri și vei lua măsuri în această privință în cursul acestui weekend. Te vei confrunta cu o problemă interioară destul de dificilă.

Vărsător

Planeta iubirii te face să te comporți total diferit față de cum o faci de obicei. Se pare că uneori chiar și tu reușești să fii surprinsă de actele pe care le faci sau de ideile care îți trec prin minte…

Pești

Reușești să faci un progres notabil în cursul acestui sfârșit de săptămână, unul care este legat de un proiect personal. Efortul depus nu este unul mic, dar cu siguranță merită totul.