Horoscop sanatate decembrie 2017: toate zodiile sa aiba grija la sanatate

320

Horoscop sanatate decembrie 2017: Luna decembrie este una dintre cele mai friguroase, dar și una dintre cele mai tentante luni din punct de vedere al alimentației puțin mai nesănătoase, date fiind sărbătorile de iarnă și mesele îmbelșugate care le însoțesc.

Horoscop sanatate decembrie

Aflați ce prezice horoscopul pentru luna decembrie despre sănătatea dumneavoastră și cum anume să o îngrijiți.

Horoscop sanatate decembrie Berbec

Fierea pare să vă dea puțin peste cap organismul în unele perioade, iar acum cu atât mai mult. Ar fi bine să evitați mâncărurile foarte condimentate sau cele care conțin multă ceapă și usturoi, acestea vor reuși să vă pună într-o stare de disconfort destul de severă.

Horoscop sanatate decembrie Taur

Se pare că sunteți destul de rezistentă la viroze și răceli, motiv pentru care frigul pare să nu vă afecteze deloc. Aveți grijă și cu alimentația, dacă va fi una ordonată, starea dumneavoastră de sănătate va fi una numai bună pentru a putea intra cu bine în noul an.

Horoscop sanatate decembrie Gemeni

Frigul de afară pare să vă intre-n oase, motiv pentru care este indicat să apelați la câte o haină în plus atunci când ieșiți din locuință. Puneți mai mult accent pe suplimentele care susțin o bună funcționare a sistemului osos și consumați cât mai multe băuturi calde.

Horoscop sanatate decembrie Rac

Nimic nu pare să vă deranjeze în afară de stomac. Motivul ar putea fi o alimentație destul de nesănătoasă și consumul în exces de băuturi carbogazoase. Încercați să le evitați și consumați, în schimb, mai multe lichide, cum ar fi sucurile sau siropurile naturale.

Horoscop sanatate decembrie Leu

Vă este groază de durerile articulare și osoase, deoarece, în perioadele mai reci, acestea par a fi primele care sunt afectate. Ar fi bine să vizitați medicul dumneavoastră pentru a vă oferi un tratament care să prevină apariția unor tulburări la nivelul acestora pentru o perioadă mai lungă.

Horoscop sanatate decembrie Fecioară

Răceala vă paște la tot colțul, așa că ar fi bine să apelați la metode naturiste pentru a o preveni. Un stil alimentar bazat pe mai multe fructe, chiar dacă nu este sezonul lor, nu ar strica, sunt singurele care vă aduc un aport de vitamine dintr-o sursă naturală.

Horoscop sanatate decembrie Balanță

Dacă suferiți de boli cronice, nu trebuie să renunțați la tratamentele pe care le urmați de obicei, altfel acestea ar putea să vă dea peste cap întreg organismul, ceea ce nu este de dorit. Mereu este mai bine să aveți grijă din timp de starea dumneavoastră de sănătate, este primul aspect care nu trebuie neglijat niciodată!

Horoscop sanatate decembrie Scorpion

Nu sunteți foarte rezistentă la viroze, motiv pentru care acestea vă vor ataca în cursul acestei luni. Încercați să îmbunătățiți stilul dumneavoastră alimentar și obiceiurile din viața de zi cu zi, pentru a remedia acest aspect.

Horoscop sanatate decembrie Săgetător

Starea dumneavoastră de sănătate pare a se încadra în limitele normale și nimic nu reușește să vă dea peste cap organismul. Totuși, în perioadele sărbătorilor din această lună ar trebui să fiți atente la alimentele pe care le consumați și nu trebuie să faceți excese!

Horoscop sanatate decembrie Capricorn

Pe la începutul lunii pot apărea unele disfuncții renale care vor necesita observația atentă a unui specialist. Nu încercați să ignorați acest aspect, altfel s-ar putea să nu prindeți sărbătorile acasă alături de cei dragi!

Horoscop sanatate decembrie Vărsător

Ar fi bine în cursul acestei luni să nu vă lăsați pradă tentațiilor alimentare, stomacul dumneavoastră nu face mereu față acestora motiv care vă determină să apelați la diverse tratamente care trebuie urmate pe termen scurt…

Horoscop sanatate decembrie Pești

Stresul vă poate provoca probleme serioase de sănătate, ceea ce nu ar fi deloc un lucru bun. Dacă vreți să pășiți cu dreptul în noul an, ar trebui să vă concentrați asupra ignorării factorilor nocivi din jur.