Home / Horoscop / Horoscop urania / Horoscop Urania Varsator

Horoscop Urania Varsator

Horoscopul Uraniei pentru Varsator vizeaza persoanele nascute intre 20 ianuarie si 18 februarie. Care sunt trasaturile specifice persoanelor nascute in acest semn zodiacal, urmeaza sa descoperim in continuarea acestui articol. In ceea ce priveste autenticitatea din spatele acestor afirmatii este, intr-adevar, destul de complicat sa trimitem totul la modul general. Specialistii considera ca exista o legatura intre felul in care s-au aliniat stelele si firea oamenilor. Horoscopul Uraniei pentru Varsator este reprezentantul persoanelor care se vor intelege bine cu toata lumea. Gandesc la scara inalta si au o privire intensa din care rezulta interesele lor.

Horoscop Urania Varsator

Horoscopul Uraniei pentru Varsator traduce pasiunea si implicarea. Acesti nativi vor urmari sa fie implicati mereu in activitati in care ii pot ajuta pe cei din jur. Dau dovada de o grija excesiva in relatiile cu oamenii apropiati si uneori se poate intampla sa fie antrenati in polemici aprinse, tocmai din cauza ca cei din jur nu pot intelege aceasta grija trimisa la extrem.

Perioadele din intervalul zodiei Varsator

•    20 ianuarie – 1 februarie:
Persoanele care s-au nascut in aceasta prima decada se dovedesc a fi inclinate catre ganduri negative si melancolie. Se pare ca gandurile triste reusesc sa inunde viata acestor nativi si se poate intampla ca, uneori, sa le fie deosebit de greu sa ramana concentrati intr-o anumita activitate.
In ceea ce priveste relatiile de iubire, persoanele care s-au nascut in aceasta decada sunt calde si, in acelasi timp, foarte sceptice cand se implica sentimental. Nu accepta partenerii care nu vor fi fideli si detesta lipsa de afectiune din partea persoanei iubite.

•    2 februarie – 11 februarie:
Spre deosebire de prima decada a acestei zodii, persoanele care s-au nascut intre 2 februarie si 11 februarie au un aer de superioritate prin care pot intimida pe cei din jur.
Totodata, acesti nativi se dovedesc a fi deosebiti de iscusiti in dragoste si iubesc jocul seductiei prin cuvinte. In ceea ce priveste dorintele in legatura cu partenerul de viata, persoanele nascute in aceasta decada nu sunt pretentioase, dar exista un element pe care il doresc prezent la partener, si anume inteligenta.

•    12 februarie – 18 februarie:
Ultima decada a zodiei Varsator aduce la lumina persoane predispuse la tristete, intrucat vor pune suflet in tot ceea ce intreprind. La locul de munca vor fi persoane dedicate. In momentul in care gresesc, persoanele nascute in aceasta ultima decada a zodiei Varsatorului sunt dispuse sa isi recunoasca partea de vina. Nu au orgoliu.
Iubirea este deosebit de importanta. Atunci cand vine vorba de o relatie de dragoste, nativii din zodia Varsator nascuti intre 12 februarie si 18 februarie sunt aproape orbiti. Nu gasesc nici un defect in partenerul ales si pretuiesc fiecare moment petrecut in compania acestuia.

Sfat!
Traim intr-o lume in care interesul poate fi mai presus decat ideea de convietuire in pace impreuna. Din acest motiv, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Varsatorului trebuie sa fie prudente in ceea ce priveste dezvaluirea secretelor.

Horoscopul Uraniei pentru Varsator ne-a dezvaluit persoane care iau decizii cu inima si care, uneori, pot ajunge sa sufere. Totodata, acesti oameni sunt deosebit de puternici si vor trece peste obstacolele aparute!

Loading..