Horoscop zilnic Luni 29 Februarie 2016

147

Ți-ai ridicat semne de întrebare pentru startul săptămânii? Iată cu ce planuri noi ți-au „presărat” astrele cărările pe care vei păși pe parcursul zilei de azi.

Horoscop zilnic Luni 29 Februarie 2016
Berbec

Un nou început, noi sentimente. Eul tău interior nu îți dă pace deloc, iar acest lucru se vede și ești pus pe fapte mari pe parcursul zilei. Chiar dacă „lunea nici iarba nu crește”, cu siguranță pe tine nu te influențează această zicală. Sprijinul financiar de care ai parte cu siguranță te stimulează să pui pe roate proiectele propuse.

Taur

Dacă ești motivat de rezultate mărețe, azi e ziua ta productivă. Planurile serioase pe care ți le-ai propus vor începe să capete contur și vei avea parte de sprijin în această direcție.

Gemeni

Astăzi cu siguranță nu accelerezi rezolvarea sarcinilor, dar solicitarea unui mic impuls nu strică. Acordă atenție stării tale fizice și fii receptiv la sfaturile primite din partea colegilor sau a partenerului de viață.

Rac

Azi iese la iveală persoana visătoare din interiorul tău, dar persoanele din jur tind să te trezească la realitate. Nu te lăsa descurajată și fii încrezătoare în forțele proprii, pentru că știi bine că un vis este acel imbold care te determină să treci la acțiune.

Leu

Agitația din jur pare să te provoace în această zi. Încearcă totuși să îți ții în frâu temperamentul neastâmpărat pentru a nu „agita apele” la locul de muncă. Știi bine că pașii mărunți te duc în locuri mărețe.

Fecioară

Calmul acumulat pe parcursul sfârșitului de săptămână tinde să fie puțin „șifonat” din diverse motive. Încearcă însă să te ții de el și de sfaturile primite din partea prietenelor care sunt mereu alături să te susțină.

Balanță

Ești tipul de persoană cu gânduri și idei mărețe însă uneori e nevoie de mai multă răbdare. Chiar dacă unele planuri nu ies conform celor propuse, tu ai mereu pus deoparte acel „as în mânecă” pentru a aduce îmbunătățirile necesare.

Scorpion

Comunicarea și schimburile de idei sunt punctul forte al acestei zile. Fii receptivă și găsește modalitățile cele mai potrivite pentru a profita de sfaturile primite.

Săgetător

Tensiunea de la locul de muncă pe parcursul acestei zile va fi atât de densă încât o vei putea tăia cu un cuțit. Deși îți va fi greu să îți păstrezi calmul, încearcă să faci acest lucru, altfel, starea sănătății tale va avea de suferit.

Capricorn

Atmosfera mediului în care lucrezi va crea presiuni asupra ta, lucru care te va face să pari ușor irascibilă. Acest lucru te va determina să îți pierzi ușor calmul în relația cu cei de acasă însă nu uita că familia este cea care îți înseninează zilele furtunoase.

Vărsător

Dorești să pui în aplicare noi strategii, dar acorzi mult prea multă atenție părerilor din jur. Încearcă să nu uiți că numai tu știi ce e mai bun pentru tine și nu căuta mereu aprobarea din surse care nu sunt neapărat cele mai potrivite.

Pești

Manifești o ușoară tendință de acaparare a tot ceea ce înseamnă muncă. Nu încerca să îți asumi tu toate sarcinile, mai ales când munca trebuie depusă în echipă. Fii receptivă la ideile venite din exterior și totul se va așeza în cel mai potrivit mod.