Zodia Cal din zodiacul chinezesc

178

Zodia Cal din zodiacul chinezesc este adepta luxului și iubitoare a momentelor în care cei din jur pot observa poziția ei socială. Încrezuți, nativii născuți sub semnul zodiacal al Calului consideră că pot schimba forma munților, după ce le schimbă, în primă instanță, locul.

Zodia Cal

Zodia Cal din zodiacul chinezesc ne aduce nativi energici, gata să înceapă zece activități și să ducă la bun sfârșit unsprezece. Când s-au născut aceștia? 1918, 1930, 1942, 1954, 1978, 1990, 2002, 2014…

Caracteristicile zodiei Cal:

1.    Acești nativi nu sunt deloc leneși când vine vorba de jobul visat. Un Cal nu concepe un stil de viață care nu se potrivește cu dorințele lui personale. El va fi mereu acolo pentru colegii săi de muncă, în momentul în care ajunge la jobul viselor sale.

2.    Este un bun șef, dar și un bun executant.

3.    Nativii acestei zodii sunt pe principiul „scopul scuză mijloacele”. Pentru ei nu contează ce trebuie să facă. Ei știu că trebuie să ajungă la rezultatul dorit.

4.    Toată această luptă pentru a ajunge aproape de obiectivele propuse ascunde, de fapt, o teamă interioară a acestui nativ. Unui Cal îi va fi greu mereu să recunoască însă îi este frică de eșec. Se pare că, pentru nativii născuți sub acest semn zodiacal, această teamă este una benefică, întrucât îi antrenează în drumul către succes cu forțe mereu proaspete.

5.    Banii sunt extrem de importanți pentru Cai.

6.    Zodia Cal din zodiacul chinezesc este una dintre acele zodii amabile, un pic ipocrite, ce recurg la orice metodă pentru a aburi adversarul.

7.    Caii au o părere extrem de bună despre ei înșiși. Consideră că întreg orașul are nevoie de ei și, în lipsa lor, lucrurile nu ar decurge atât de bine.

Dragoste:

De obicei, nu sunt foarte marcați de acest sentiment înălțător. Pentru nativii aflati sub semnul zodiacal al Calului, maturizarea apare mai greu. În primă fază, banii reprezintă elementul urmărit. După un timp, nativii realizează că responsabilizarea în cadrul unei relații amoroase nu reprezintă un lucru atât de rău.

Calități:

1.    Urmărindu-și mereu obiectivul și eliminând orice activitate care nu ajută la dezvoltarea lui personală, Calul devine o persoană extrem de productivă. Reușește să își folosească toate resursele pentru a avea în mână ceea ce și-a creionat în minte.

2.    În lupta pentru succes, el are mereu o curiozitate ridicată pentru necunoscut. Nu îi este frică și trece mereu peste inhibiții pentru a face tot ce este nevoie.

3.    Este o persoană sociabilă și comunicarea este foarte importantă pentru acest nativ.

4.    Calul este un nativ extrem de competitiv. El trebuie să știe mereu care este locul său între ceilalți și, în cazul în care nu se situează pe primul loc, acesta ia toate măsurile să ajungă acolo.

Defecte:

1.    Calul poate da dovadă de falsitate, deoarece își urmărește mereu scopurile indiferent de situație.

2.    Devine fără inimă în lupta pentru puterea personală și își poate schimba atitudinea față de o persoană, de la o zi la alta.

În concluzie, zodia Cal din zodiacul chinezesc este o zodie a cărei nativi dau dovadă de o forță de muncă extraordinară. Dacă Iepurele fugea în momentul în care situația nu mai era ușoară, Calul se luptă pentru a ajunge în acel punct în care poate spune că înseamnă ceva…