Zodia Maimuță din zodiacul chinezesc

182

Zodia Maimuță din zodiacul chinezesc ne arată persoane pline de viață, puse mereu pe șotii, oameni cu simțul umorului dezvoltat.

zodia Maimuță

Pentru acești nativi ai zodiacului, riscul nu reprezintă o problemă și se pot aventura în orice situație care le face cu ochiul. Zodia Maimuță din zodiacul chinezesc este definită la persoanele născute în anii 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004…

•   Caracteristici
1.    Oportuniste, persoanele născute în zodia Maimuței se vor arunca mereu în orice activitate care le trezește interesul. Nu suportă rutina și vor încerca mereu să își afunde capul în muncă.
2.    Maimuțelor le place ca atunci când încep o activitate să îi vadă, prin puterea imaginației lor, finalul acelei munci. În momentul în care nu reușesc să întrevadă ceva, Maimuțele se sperie.
3.    Nativii aceștia sunt ingenioși și le place să fie ordonați. Planifică întregul an dinainte ca precedentul să se fi terminat.
4.    Dau dovadă de dibăcie și reușesc să creeze cele mai creative cadouri pentru persoanele dragi.
5.    Pentru nativii născuți sub semnul zodiacal al Maimuței, imaginea personală este extrem de importantă. Dacă pe parcursul vieții bugetul vă va permite, veți apela la diferite metode chirurgicale prin care să ajungeți la acea imagine de vis a dumneavoastră.

•    Dragoste
Pentru Maimuțe, acest sector este unul foarte liniștit. Nu veți avea parte de dezamăgiri care să vă marcheze întreaga viață, dar în jurul vârstei de 40 de ani veți întâlni o problemă. Se poate ca cineva să vă rănească și să vă pierdeți încrederea în propria persoană. Dar nu vă îngrijorați! În scurtă vreme veți realiza că problema nu este la dumneavoastră!

•    Calități
1.    Mereu implicat în activități variate, Maimuța se poate îndrăgosti foarte ușor de mai multe domenii. Se prea poate ca acest nativ să fie un bun orator sau negociator. Oricare ar fi domeniul în care va activa, Maimuța va ajunge la succesul mult dorit.
2.    Pentru Maimuță, echipa reprezintă câștigul sigur. De cele mai multe ori, ajută la buna desfășurare a lucrurilor. Se pot întâlni și Maimuțe în poziția de lider.
3.    Maimuța iubește din toată inima și, datorită acestui lucru, va primi cât va dărui.
4.    Este cea mai generoasă zodie.

•    Defecte
1.    Uneori, nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt mult prea încrezători în cei din jurul lor. Riscă să fie furați și jucați pe la spate.
2.    Maimuța dă dovadă de imaturitate și poate fi o zodie foarte capricioasă.
3.    Fuge mereu după activități diverse și uneori nu va termina tot ce a început. Superficialitatea este un defect care îi va aduce pierderi.

În concluzie, zodia Maimuță din zodiacul chinezesc este o zodie plină de energie, o persoană care transmite și celor din jur o vibrație aparte. Sunt iubiți de cei din jur, dar la fel de simplu, se poate ajunge și la invidie din partea acestora.

Personalitatea acestor nativi atrage și oamenii îi caută. Se pare că multe persoane au nevoie de acești nativi în jurul lor însă Maimuțele nu trebuie să își uite propriul suflet și propriile dorințe în tot acest tumult de evenimente…