Adriana Iliescu şi fetiţa sa, cadouri de mărţişor

210
Luna martie este plină de agitaţie, răbdare pusă la încercare şi mult timp pierdut pentru părinţi în special, care au misiunea de a cumpăra mărţişoare sau flori, pentru toate colegele şi profesoarele copiilor lor, şi nu numai. De această agitaţie  a  avut parte şi cea mai bătrână mămică de la noi din ţară, Adriana Iliescu, care a trebuit să cumpere foarte multe mărţişoare pentru toate colegele şi prietenele fiicei sale, Eliza. 
adriana-iliescu-de-72-de-ani-vrea-sa-fie-din-nou-mama-18410975
Deşi îşi creşte fetiţa singură, şi nu dispune de foarte mulţi bani, Adriana nu a putut trece cu vederea nici luna martie a acestui an, atunci când a venit momentul ca Eliza să ofere  mărţişoare tuturor prietenelor sale.
“Noua ne place tare mult aceasta perioada. Se fac ceva cheltuieli in plus, dar daca esti chibzuit nu ai cum sa nu te descurci. Eliza a primit foarte multe martisoare si a daruit la randul sau, asa cum face de fiecare data. Anul acesta am cumparat snurulete de prins la mana, unele subtirele, rosii care au simboluri sau cate o pietricica la mijloc. Am auzit ca martisoarele astea se poarta acum. Am mers impreuna cu Eliza si am ales. Apoi, am fost la librarie si am cumparat carticele minuscule, cam de 2-3 centimetri fiecare, am luat si snururi de martisor si le-am oferit impreuna. O carticica costa 20 de bani. In total am cumparat 100 de martisoare din snur si carticele pentru ca Eliza are multe prietene si trebuia sa ofere fiecareia cate ceva. Una peste alta, cred ca ne-am descurcat si anul acesta”, a declarat Adriana, în cadrul unui interviu acordat unei reviste locale.
 Sursa photo: jurnalul.ro

loading...
Articolul precedentAdela Popescu, sfaturi pentru viaţă
Articolul următorSanda Ladoşi, momente grele

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!