Alina Puscas, primul pictorial alaturi de fiul sau

107

Desi a muncit pana in luna a opta de sarcina, frumoasa mamica pare sa demonstreze mai tot timpul ca este o mamica destul de diferita in comparatie cu celelalte mamici, dupa ce, in a doua saptamana de dupa nastere, aceasta a inceput deja sa filmeze iar pentru emisiunea pe care o prezinta. De curand, a realizat si primul sau pictorial alaturi de micutul ei, Alexandru, in varsta de 5 luni, pentru o revista locala.

alina-puscas (1)

Tot pentru aceeasi revista, aceasta a oferit si cateva declaratii despre frumoasele momente din viata sa.

Fiind intrebata despre cum anume s-a simtit la primul shooting cu fiul sau, aceasta a declarat:

„Cred că ai observat că nu eram absolut deloc stresată. Deși Alexandru are patru luni și jumătate și-l cunosc de-o viață, cum s-ar spune (râde), știu că nu putea fi altfel decât foarte curios și vesel. Am avut totuși emoții, neștiind ce înseamnă acest gen de muncă alături de un bebeluș, cât de chinuitor ar fi pentru el, cât de greu se poate obține un cadru bun. Pe lângă toa­te aceste aspecte, m-am asigurat cu câte­va zile înainte de momentul shooting-ului ca locația să fie suficient de călduroasă și liniștită pentru confortul lui. Dacă ar fi fost vorba numai de mine, probabil că aș fi putut face acest shooting în orice condiții”.

La intrebarea despre cum a aflat ca este insarcinata, si ce anume a simtit cand a descoperit ca va deveni mama, aceasta a raspuns:

” Am făcut primul test de sarcină în joacă… Asta după ce fusesem de Crăciun în vizită la bunici, unde am mâncat toate nebuni­ile posibile, fără să refuz, cum făceam de obicei, nici măcar jumările. Începusem să am neobișnuit de frecvent și stări de somnolență. Așadar, cred că am făcut tes­tul sperând să fie pozitiv. Cred că m-am și rugat puțin, înainte să apară cele două liniuțe. Fac aici o paranteză să îți spun că, până în momentul în care am aflat ves­tea, mintea mea nu era preocupată cu altceva decât cu dorința de a-mi întemeia o familie, în special, de a aduce pe lume un copilaș. Începusem, ce-i drept, să cred că nu o să găsesc acel bărbat la care vi­sam, acel bărbat care să-mi îndeplinească dorințele. Ei bine, iată că m-am înșelat și cred că este una dintre puținele situații în care sunt absolut fericită că am greșit gândind așa.

Revenind, emoția momentului când am văzut testul de sarcină pozitiv e complicat de redat în cuvinte. A fost o combinație de lacrimi de fericire, râsete ușor isterice, țipete de toate felurile. O combinație de optimism incredibil cu sentimentul că viața mea urma să ia pe plan personal o turnură incredibilă și, cred, de puțină dis­perare, pentru că voiam să ajung cât mai rapid la o clinică, să mă asigur că nu vor­bim despre o himeră.”

Alina-Puscas

 

Sursa photo: viva.ro; okmagazine.ro