Emilia Ghinescu, o altă artistă care a născut astăzi

146

La fel ca Sore, artista de muzică populară Emilia Ghinescu este foarte fericită, după ce astăzi a devenit din nou mămică. Aceasta a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, care a primit din partea medicilor nota zece. Aceasta a prezentat 51 de cm şi a cântărit 3,280 kg. Conform spuselor medicilor, ambele sunt bine şi se simt perfect. Iar din primele declaraţii ale părinţilor, la scurt timp de la naştere, se pare că fetiţa seamănă foarte mult cu tăticul său, Sebastian. 

img

Din fericire, artista a avut o sarcină uşoară, lipsită de probleme majore.

„Am foarte mari emoţii! A fost o sarcină uşoară, am condus până ieri şi fetiţa s-a dezvoltat foarte bine. Am pregătit totul pentru fetiţă, hăinuţe, pătuţ. O să nasc prin cezariană. Abia aştept să iasă şi să o pup”, a afirmat Emilia în cadrul unei emisiuni TV.

Conform unei reviste locale, se pare că micuţul îngeraş va purta numele de Anastasia Ioana.

Se pare că micuţa Anastasia va fi un copil foarte răsfăţat. De curând, mămica sa a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care declara:

 „Pentru că mai avem doar două zile până la venirea pe lume a micuţei ne-am pregătit cu tot ce trebuie. Dacă vă întrebaţi de ce sunt două pătuţuri… Unul este pentru camera cu mami şi tati, iar celălalt în camera cu bunica”. 

Artista mai are încă doi copii, din căsnicia anterioară.

Se pare că fetiţa va fi botezată de omul de afaceri, Ioan Niculae.

Sursa photo: spynews.ro