Mark Zuckerberg, preocupat de conţinutul postărilor de pe Facebook: ”Discursul care îndeamnă la ură nu are ce căuta!”

118

Şeful Facebook a participat la o reuniune publică organizată la Berlin, prilej cu care a vorbit de planurile sale în ceea ce priveşte reţeaua de socializare creată de el, dar şi de proiectele cu privire la inteligenţa artificială. Însă, pentru moment, prioritatea sa o reprezintă eliminarea mesajelor care îndeamnă la ură pe reţelele sociale.

Mark Zuckerberg

”Discursul care îndeamnă la ură nu are ce căuta pe Facebook”, a spus Zuckerberg la o reuniune publică organizată la Berlin. Fondatorul reţelei sociale a mărturisit că nu s-a descurcat prea bine până acum în ceea ce priveşte acest lucru. „Am înțeles mesajul și încercăm să ne descurcăm mai bine”, a mai adăugat Zuckerberg.

Fondatorul Facebook a adus în discuţie şi criza imigranţilor. ”Conducerea Germaniei în criza refugiaților este un model pentru restul lumii. Este nevoie de curaj și umanitate să înțelegi că există oameni care au nevoie de o casă”, a spus Zuckerberg.

Mark Zuckerberg a anunțat că grupul de firme pe care îl conduce a donat 1,1 milioane de euro pentru investiţii în domeniul inteligenţei artificiale. „Să construiești mașini care să învețe comportamentul uman poate spori potențialul umanității”, a mai spus Mark Zuckerberg.

Sursa foto: facebook.com