Mod inedit prin care o mamă se gândeste să îsi “trateze” fata de lene

135

„Asta se întâmplă când eşti în întârziere din cauza alegerilor proaste pe care le-ai făcut şi mă rogi pe mine să scriu un bilet prin care să scuz întârzierea ta” – acesta este titlul unei postări pe o rețea de socializare din partea unei mame pentru fiica ei.

Mod inedit prin care o mamă se gândeste să îsi “trateze” fata de lene

Mama unei fete s-a gândit la o metodă amuzantă și totodată rușinoasă pentru fata ei, Cara, de a o scuza pe aceasta printr-un bilețel pentru profesoara fetei, spunând de ce a întârziat aceasta la oră:

„Cara a întârziat în această dimineaţă din cauza unei boli cunoscută drept «adolescentism». Adolescenţii din întreaga noastră naţiune sunt afectaţi şi nu există leac pentru asta.

Simptomele sunt multiple, dar în această dimineață în mod special, Cara a suferit de o inabilitate de a se ridica din pat şi a simţit nevoia să fie obraznică față de cea care i-a dat naştere. Se pare că simţurile i-au revenit după ce şi-a văzut telefonul mobil zburând pe geamul mașinii. Vă rog, sunaţi-mă dacă face vreo altă criză.”

Acest bilețel a făcut înconjurul lumii prin intermediul rețelelor de socializare…

loading...
Articolul precedentCum sa devii o femeie de succes
Articolul următorDieta de atac de 7 zile

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!