Şerban Copoţ, tătic pentru a doua oară

163

În după-amiaza zilei de 18 martie, Roxana, soţia artistului Şerban Copoţ, a adus pe lume cel de-al doilea fruct al iubirii celor doi, un băieţel perfect sănătos, ce are 51 cm lungime şi 3,200 kg. 

10-copot-DB147475

Cuplul mai are un fiu, Tedi, ce are doar patru anişori.

Şi de această dată, soţia lui Şerban a ales să nască prin cezariană. Cei doi deja au pregătit camera micuţului, pe care au pictat-o cu diverse personaje din poveşti.

Roxana şi soţul său, Şerban, s-au cunoscut în urmă cu aproximativ zece ani, şi abia anul trecut, după zece ani de relaţie, s-au căsătorit civil.

Băieţelul lor, Tedi, este foarte încântat de ideea de a avea un frăţior, pe care şi l-a dorit foarte mult.

Dragostea pentru copilaşii săi îl împinge pe Şerban să realizeze diverse proiecte pentru copii, lansând cărţi şi albume muzicale cu melodii special pentru copii. Pe lângă asta, tăticul se pare că povesteşte cu fanii săi pe propriul blog despre felurite idei de creştere sănătoasă a copiilor, şi nu numai.

„Gataaaaa A venit barzaaaaa Nu va pot descrie bucuria din sufletul meu, dar imi doresc sa aveti si voi parte de ea. Bine ai venit pe lume puiul meu. Mami, te iubesc la infinit!” scria artistul pe site-ul său de socializare, imediat după ce soţia sa a născut pruncuşorul lor.

Serban-Copot-Roxana-si-fiul-lorSerban-Clopot

Sursa photo: viva.ro; evzmonden.ro; libertatea.ro