Simona Gherghe a prins curaj şi face şi băiat! Când e programat?

136

Frumoasa prezentatoare Simona Gherghe a devenit mămică la jumătatea lunii mai.

Simona Gherghe a prins curaj şi face şi băiat! Când e programat

Abia acum se simte împlinită, iar fetiţa ei, Ana Georgia, pare că i-a deschis apetitul şi îşi mai doreşte şi un băiat. Invitată la o emisiune TV, Simona a declarat că vrea să-şi petreacă următoarele luni lângă fetiţa lor şi că abia anul viitor se va întoarce la muncă.

„Cred că aşa… pe la începutul anului. Am zis că e important să stau lângă ea în primele luni (…). Muncesc de la 19 ani, în toamna fac 40 – e prima dată când îmi iau un răgaz atât de mult şi cred că e foare bine că o fac pentru ea. (…). Legat de un alt copil, acum nu ştiu ce să zic​, să ştii că am prins curaj. (…). Un băiat nu ne-am supăra, dar gemeni ar fi prea mult”, a declarat Simona Gherghe în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Simona Gherghe a prins curaj şi face şi băiat! Când e programat 1

Simona Gherghe şi-a dorit foarte mult un copil. După o relaţie de mai mulţi ani cu Răzvan Săndulescu, Dumnezeu le-a binecuvântat iubirea şi le-a dat-o pe Ana…

Aceştia s-au căsătorit la starea civilă la începutul lunii aprilie 2017.

 

Sursa: libertatea.ro

loading...
Articolul precedentCum sa arati fantastic in vacanta
Articolul următorCocktail cu votca si menta

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!