Compatibilitate Rac – Sagetator

Share

O compatibilitate intre Rac si Sagetator este posibila si poate fi una de durata, fericita, doar daca Sagetatorul invata sa accepte toanele si mofturile Racului. Racul si Sagetatorul sunt doua zodii total diferite.

Compatibilitate Rac - Sagetator

Racul este o fiinta plina de emotivitate, sensibilitate, in timp ce Sagetatorul este plin de energie si optimism. Intr-o relatie, un Sagetator aduce sentimente si situatii noi, care se pot dovedi greu de acceptat de catre un Rac. Racul este foarte introvertit si tine foarte mult la ideile lui fixe. Daca este combatut, acesta bate in retragere, se izoleaza in cochilia lui si cu greu mai iese de acolo.

Compatibilitatea intre zodiile Rac si Sagetator

Racul isi iubeste spatiul personal, caminul, si este intruchiparea maternitatii. Pentru el, familia si traditiile sunt mai importante decat orice altceva in lumea asta. Pentru bunastarea celor dragi face orice sacrificii. Sagetatorul adora aceste calitati ale Racului. Racul, pe de alta parte, este fascinat de energia si detasarea Sagetatorului, precum si de puterea lui interioara. Un Sagetator trece cu usurinta peste suparari si probleme, dar un Rac nu poate face asta. De aceea, o relatie intre cei doi poate functiona. Racul este foarte critic si se supara usor, iar Sagetatorul lasa de la el si este rabdator cu partenerul sau.

Compatibilitate in dragoste intre Rac si Sagetator

Racul este guvernat de Luna, iar Sagetatorul, de planeta Jupiter. Asta inseamna ca Racul aduce in relatie sentimente puternice si trainice, in timp ce Sagetatorul isi pune partenerul in situatii inedite si surprinzatoare.

Sagetatorul este semn de Foc, in timp de Racul este semn de Apa. Astfel, un Sagetator molipseste un Rac cu forta lui si puterea de a lupta, isi ocroteste cu indarjire partenerul. Un Rac are nevoie de protectie si vrea sa se simta iubit. Sagetatorul poate oferi stabilitatea dupa care tanjeste Racul.

Treptat, cei doi parteneri se obisnuiesc unul cu celalalt si relatia dintre ei se cimenteaza. Familia pe care si-o pot forma este foarte unita si ambii vor munci onest pentru a obtine confortul si stabilitatea pe care si-o doresc. Fac echipa buna pentru a-si duce la indeplinire obiectivele si a avansa in ierarhie.

Un Sagetator poate ambitiona un Rac sa se autodepaseasca, sa incerce sa fie mai ambitios. Pe de alta parte, un Rac, cu intuitia lui iesita din comun, poate impiedica un Sagetator sa comita anumite greseli. Sagetatorul este destul de intelept si poate pune in practica ideile Racului.

Probleme in relatie pot aparea cand Sagetatorul exagereaza cu lipsa de tact. Uneori, un Rac va simti ca este neglijat, ca nu mai este luat in seama si se va speria. Sagetatorul poate deveni furios si se poate plictisi de toanele partenerului si de crizele acestuia…

Din fericire, Sagetatorul uita repede si trece cu usurinta peste suparari. Va incerca apoi sa il calmeze pe partenerul sau Rac, pentru ca acesta este morocanos mai mult timp. Daca reusesc sa treaca peste neintelegeri, iar Sagetatorul da dovada de rabdare si diplomatie in comportament, relatia intre cei doi poate fi una fericita si de durata!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news