Eveniment fericit în familia Mirelei Vaida! „A fost o zi excelentă”

Share

Mirela Vaida, în vârstă de 37 de ani, are o familie minunată și își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața de zi cu zi. De curând, micuțul acesteia, pe nume Tudor Ștefan, a fost creștinat, iar după botez a avut loc o petrecere organizată de către familie.

 

Ziua a început totuși cu ceva probleme pentru vedetă, întrucât bona lui Tudor Ștefan a anunțat că nu va putea lua parte la eveniment și, mai mult decât atât, încă de dimineață DJ-ul și sunetistul care au fost angajați pentru a se ocupa de atmosfera petrecerii nu au răspuns la telefoane. Aceasta a scris pe pagina sa de Instagram ceea ce s-a întâmplat.

„Vladimir a dat cu capul într-un stâlp și a făcut ditamai cucuiul! Carla s-a zgâriat rău, iar Tudor plânge că vrea sân… Bona nu ajunge azi, că a avut o nuntă la Suceava azi-noapte și tocmai m-a anunțat că nu a găsit mașină să se întoarcă! Iar DJ-ul și sunetistul nu-mi răspund… Deși la ora 14 începem treaba… Sperăm ca măcar biserica să mai fie acolo!! Până la urmă, important e să-l botezăm, nu? Doamne-ajută!!! Vă țin la curent!!”, a scris Mirela Vaida.

Din fericire, în ciuda faptului că au fost ceva probleme în ceea ce privește începerea evenimentului, pe parcurs totul s-a desfășurat așa cum a trebuit, familia frumoasei prezentatoare TV petrecând pe cinste la petrecerea pe care au dat-o după botez, iar toți s-au simțit minunat.

Mirela Vaida i-a informat pe fani cu privire la momentul când totul s-a încheiat cu bine, precizând că a fost o zi excelentă.

„Gata! L-am botezat! A fost o zi excelentă!!! Vă pup!!! #mirelavaida #mirelaboureanuvaidaoficial #baptism #tudorstefan #family #party #relax”, este mesajul pe care l-a scris Mirela Vaida la finalul zilei pe paginile sale de socializare…

Sursa: spynews.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news