Coafuri păr lung 2019: clasice, reinventate si extravagante


622

Aceste coafuri păr lung 2019 vor căpăta un aer foarte rafinat, mai ales că se vor purta foarte mult coafurile complexe, acesorizate și chiar extravagante.

Coafuri păr lung 2019

Acest lucru se datorează cantității generoase de păr cu care se poate lucra pentru obținerea unei coafuri cât mai alambicate și autentice. Dacă în cazul coafurilor pentru păr scurt și mediu se va merge încă pe coafuri clasice, reinventate, pentru coafuri păr lung 2019 noutatea și originalitatea vor fi specifice anului 2019.

Elemente specifice coafurilor pentru păr lung în 2019

Aceste coafuri păr lung 2019 se realizează cu destul de mult efort și solicită o atenție și o pricepere aparte. Nu poate obține toată lumea o coafură pentru păr lung complexă și foarte bine realizată, mai ales că sunt anumite aspecte foarte importante de care trebuie să se țină cont în momentul coafării. Printre elementele specifice pentru coafuri păr lung 2019 se numără și:

coafuri par lung ondulat 2019

Metoda de coafare – aceste coafuri păr lung 2019 trebuie realizate numai prin metode profesionale, în caz contrar riscând ca părul să fie agresat sau deteriorat. Având o lungime foarte generoasă, părul lung se coafează cu greu, fiind nevoie de o iscusință aparte. Totuși, dacă alegeți să vă coafați acasă fără a cere ajutorul unui specialist, este indicat să coafați părul prin metode pe care le stăpâniți foarte bine. Folosiți ustensile și produse de calitate, care nu agresează părul, dar și spray-uri de protecție. Încercați să nu agasați firul de păr și să nu îl încărcați.

Timpul de coafare – spre deosebire de coafurile pentru păr scurt sau mediu, în cazul părului lung coafarea este un proces migălos care se realizează într-un timp mai lung. Timpul necesar realizării unei coafuri este direct proporțional cu lungimea părului, astfel că niște dimensiuni impresionante ale părului se vor coafa în decursul câtorva ore. Pentru a obține coafuri păr lung 2019 perfecte trebuie să vă înarmați cu timp și multă răbdare.

Ustensile folosite – în general pentru aceste coafuri păr lung 2019 este nevoie de un plus de susținere, căci greutatea părului va destabiliza, în timp, coafura, făcând ca aspectul acesteia să fie unul inestetic. Pentru a obține o coafură pentru păr lung rezistentă este obligatorie folosirea agrafelor de păr de calitate superioară, a elasticelor și a cleștilor pentru păr. De asemenea, peria folosită trebuie să fie foarte rezistentă, dintr-un metal ferm, dar deloc agresiv cu firul de păr.

Coafurile practice – părul lung trebuie purtat cu foarte mare grijă, mai ales că acesta poate crea un disconfort semnificativ dacă nu este coafat corespunzător. Un element foarte important de care se va ține cont cu precădere în anul 2019 este acela al coafurilor practice pentru păr lung. Coafura ideală este aceea în care părul este foarte bine strâns, astfel încât să nu ajungă în zone nedorite ale feței sau ale trunchiului, dar care arată extraordinar de bine, de elegant. Cele mai perfecte coafuri păr lung 2019 sunt acelea care au un aspect foarte plăcut și care se pot purta cu mare lejeritate.

modele de coafuri par lung 2019

Coafuri păr lung 2019 care se poartă?

În anul 2019 hairstyliștii vor miza pe obținerea efectului maxim de la o coafură pentru păr lung, motivul fiind tocmai acesta al bogăției materialului cu care se lucrează. Cu cât părul este mai lung, mai des și mai rezistent, cu atât acesta se va putea coafa în forme și maniere mai extravagante, mai originale. Coafurile care se vor purta foarte mult în anul ce urmează sunt tocmai acelea foarte evidente, dar nu ostentative. Autenticitatea și rafinamentul vor da tonul coafurilor pentru păr lung.

  • Coc proeminent – coafurile pentru păr lung ce implică realizarea unui coc sunt mereu șic și se pot accesoriza în voie în 2019. Un coc proeminent, strâns la spate sau prins în creștetul capului reprezintă o coafură îndrăzneață, dar elegantă și de foarte mult bun-gust. De asemenea, o astfel de coafură se pretează unei game largi de ocazii, de la o simplă zi de lucru, la o nuntă sau un eveniment mai fastuos. Deși este un element clasic, cocul poate fi scos din anonimat foarte ușor, cu accesoriile și atitudinea potrivite.
  • Bucle – coafurile pentru păr lung realizate din bucle sunt foarte proeminente și vizibile, chiar și atunci când optați pentru niște bucle ceva mai lejere. Un păr lung, ondulat foarte bine și chiar accesorizat poate fi perfect pentru evenimentele importante ale anului 2019, dar și pentru zilele în care vreți să vă simțiți feminine, stilate și rafinate. Pentru părul lung se recomandă ca buclele să se realizeze prin coafare termică, în acest mod fiind garantată rezistența lor și aspectul cât mai îngrijit.
  • Coafuri cu volum – în ceea ce privește volumul, părul lung se lucrează foarte ușor. Pentru a obține volumul potrivit este suficientă o pieptănare corectă și o tapare foarte subtilă la rădăcina firelor de păr. Nu trebuie să exagerați cu volumele, căci acestea vor veni în completarea lungimii părului și nu vor fi direct proporționale cu aceasta. Încercați pe cât posibil să păstrați un echilibru la nivelul dimensiunilor atunci când vine vorba de coafuri pentru părul lung.
  • Împletituri – în anul 2019, coafurile pentru păr lung realizate din împletituri complexe vor fi foarte în vogă. Din părul lung se pot realiza numeroase împletituri, sub diverse forme, direcții și dimensiuni, astfel încât aceste coafuri să poată fi purtate de către oricine, în orice fel de context. Din împletituri se pot realiza coafuri spectaculoase, fapt pentru care această tehnică va fi un must în anul ce vine. Aveți grijă la dimensiunile împletiturii, căci acestea ar putea face coafura foarte greu de purtat.
  • Coafuri romantice – acest gen de coafuri se obțin foarte ușor prin accesorizarea potrivită. Spre exemplu, un păr lung, lăsat liber, accesorizat cu o coroniță din flori naturale poate fi coafura perfectă pentru 2019. Acest tip de coafură este simplu de realizat, iese în evidență, debordează de originalitate, stil și rafinament. Coafurile romantice sunt foarte adaptabile, mai ales că pot fi purtate într-o mulțime de combinații. Pentru a realiza astfel de coafuri păr lung 2019 vă puteți ajuta de bentițe, diademe, accesorii din pietre, din tul sau din dantelă, pălării, eșarfe și alte asemenea accesorii…

coafuri par lung impletit 2019 coafuri simple par lung 2019 coafuri par lung cu breton 2019 coafuri simple si elegante par lung 2019 idei de coafuri par lung 2019 coafuri par lung nunta 2019 coafuri mireasa par lung 2019 coafuri par lung in trend 2019 coafuri par lung coada de cal coafuri pentru par lung 2019 coafuri ondulate par lung coafuri par lung Kim Kardashian coafuri par impletit 2019 coafuri par lung cret 2019 frizuri par lung 2019 coafuri coc 2019 mireasa coafuri retro par lung 2019 coafuri la moda par lung coafuri vedete cu par lung coafura par lung 2019 coafura cool par lung model de coafura 2019 coafuri de nunta par lung coafuri par lung pentru petrecere 2019 coafuri 2019 cu parul lung prins coafura par lung Selena Gomez coafura par lung anii 50

loading...