50 Coafuri păr scurt 2023 – ce modele se poartă în acest an

Share

 • coafuri păr scurt 2023
 • ce modele de coafuri păr scurt se poartă în 2023
 • cele mai frumoase coafuri păr scurt 2023

Coafuri păr scurt 2023 la modă pentru toate gusturile. Poze și modele de coafuri păr scurt 2023 bob, păr ondulat și pentru nuntă.

Coafuri par scurt 2023

Aceste coafuri păr scurt 2023 aduc mai multă libertate de exprimare atât pentru hairstylist, cat și pentru persoana care le alege. Se spune ca o coafură pentru parul scurt este mai greu de realizat, tocmai pentru ca firele de păr au tendința să nu stea în felul în care le aranjăm. Cu toate acestea, o coafură pentru părul scurt dă dovadă de o perioadă mai mare de rezistență.

coafuri păr scurt 2023

Aceste coafuri păr scurt 2023 promit să vă scoată din anonimat prin îndrăzneala și totodată eleganța lor. Chiar dacă aveți un păr scurt și credeți că din el nu se pot obține coafuri complexe, anul 2023 vine cu câteva inovații în acest sens. Foarte importantă când vine vorba de coafurile pentru păr scurt este atitudinea cu care acestea sunt purtate, pentru că dimensiunea părului spune foarte multe despre personalitatea voastră. Așadar, dacă sunteți printre fericitele posesoare ale unui păr scurt, acest articol vă prezintă cele mai frumoase coafuri păr scurt 2023.

Coafuri par scurt

Cum poate fi coafat părul scurt

Coafurile pentru păr scurt pot părea, la prima vedere, destul de limitate și chiar banale, dar lucrurile nu stau deloc așa. Un păr scurt poate fi coafat în numeroase feluri, prin diferite metode, prin folosirea dispozitivelor potrivite. Iată cum puteți obține coafuri păr scurt 2023 perfecte:

 • Coafuri păr scurt 2023 simple – părul scurt poate fi coafat foarte simplu, prin pieptănarea lui în direcția dorită. O coafură perfectă pentru părul scurt poate fi obținută prin trasarea unei cărări fie pe mijloc, fie pe o parte și prin pieptănarea părului astfel încât coafura să completeze fizionomia voastră.
 • Coafuri păr scurt 2023 cu volum – volumul reprezintă piesa de rezistență în materie de coafuri pentru păr scurt în 2023. Cu volumul unui păr scurt se poate jongla foarte ușor, astfel încât să obțineți coafuri de efect, realizate prin metode simple. Taparea părului la rădăcină conferă un volum extraordinar pe care îl puteți plasa în creștetul capului și spre ceafă, dar și în partea din față.
 • Coafuri păr scurt 2023 cu breton – bretonul este și el un element-cheie al coafurilor pentru păr scurt, mai ales că acesta completează foarte bine aspectul părului. Un breton bine ales și poziționat corespunzător va întregi coafura. În 2023, la mare căutare vor fi bretonul pe o parte și cel care vine peste frunte, dar și bretonul asimetric. Alegeți bretonul în funcție de forma feței și discutați cu hairstylist-ul înainte de a lua o decizie.
 • Coafuri păr scurt 2023 cu placa de păr – coafurile pentru păr scurt pot fi obținute foarte ușor prin folosirea unei plăci de păr cu suprafață din ceramică. Părul trebuie protejat foarte bine înainte și după coafare. Șuvițele coafate cu placa de păr pot fi foarte bine sculptate și aranjate, astfel încât să obțineți o coafură voluminoasă, de efect și potrivită pentru multe ocazii.
 • Coafuri păr scurt 2023 ondulate – deși lungimea părului este destul de redusă, părul scurt poate fi ondulat și coafat în acest mod. Pentru a obține volum, părul trebuie ondulat de la rădăcină spre vârfuri. Dacă vă doriți o coafură mai lejeră, va trebui să ondulați doar vârfurile părului. În momentul în care realizați aceste onduleuri trebuie să manifestați o grijă deosebită față de firele de păr și față de scalp, căci acestea ar putea fi agresate.
 • Coafuri păr scurt 2023 cu peria rotativă – acestea coafuri sunt printre cele mai populare atunci când vine vorba de părul scurt. Cu ajutorul periei rotative părul capătă foarte mult volum, dar și o formă bine definită. Astfel, coafurile pentru păr scurt vor fi destul de rezistente și ușor de purtat.
 • Coafuri păr scurt 2023 din împletituri – coafurile pentru păr scurt ale anului 2023 tind să mizeze pe complexitate și impact, astfel că împletiturile vor fi foarte cerute. Chiar dacă părul scurt se împletește destul de greu, dată fiind cantitatea redusă de păr, coafurile pot fi dintre cele mai adaptabile și mai șic. Șuvițele împletite în forma spic arată foarte bine pe un păr scurt, la fel și împletitura clasică din trei.

Coafuri par scurt 2023 la moda

Coafuri păr scurt 2023 – trucuri și avantaje

În 2023 se vor purta foarte mult aceste coafuri păr scurt practice, dar care sunt și rafinate în același timp. Dacă aveți un păr lung lucrurile ar trebui să fie destul de simple, căci acesta poate fi prins într-o mulțime de feluri, dar dacă aveți un păr scurt, lucrurile se complică puțin. Chiar dacă părul scurt nu poate fi prins sau coafat mai complex, din acesta se pot obține coafuri păr scurt 2023 spectaculoase și rezistente, dacă țineți cont de următoarele aspecte:

 • Textura firului de păr – un păr moale și rar nu are o prestanță naturală dacă este tuns scurt, așa că trebuie coafat în permanență. De asemenea, un astfel de păr nu poate asigura durabilitatea coafurii, fapt pentru care trebuie folosite mai multe produse de styling. În schimb, dacă aveți un păr rezistent și des, aceste coafuri păr scurt 2023 vor ține destul de mult timp și se vor obține ușor. Dacă în cazul părului moale se recomandă coafarea termică, în cazul părului des și rezistent, coafarea cu ajutorul periei de păr și a uscătorului ar trebui să fie de ajuns. Eventual, aplicați o cantitate redusă de fixativ pentru a netezi șuvițele rebele.
 • Fizionomia – este un aspect foarte important pentru alegerea coafurii perfecte. Aceste coafuri păr scurt 2023 depind în mare parte de fizionomie, căci acest gen de coafură nu se potrivește oricui. Țineți cont de faptul că o coafură pentru păr scurt vă va scoate foarte mult fața și trăsăturile native în evidență. Dacă trăsăturile voastre au foarte mult volum (buze mari, ochi mari) atunci coafurile pentru păr scurt vi se potrivesc foarte bine. Dacă aveți trăsături destul de minimaliste, ar trebui să optați pe o coafură mai proeminentă, mai voluminoasă.
 • Culoarea părului – în general, coafurile pentru păr scurt nu țin cont de nuanța părului, căci acestea devin evidente prin volumul lor. Cu toate acestea, nuanța părului conferă un aspect diferit coafurii, mai ales că dacă aveți un păr închis la culoare, coafura își va pierde din volum. Aceste coafuri păr scurt 2023 devin mult mai evidente atunci când sunteți blonde sau când purtați o nuanță destul de deschisă.
 • Accesoriile – aceste coafuri păr scurt 2023 pot fi puternic influențate și de accesoriile pe care le purtați, chiar dacă acestea nu sunt purtate în păr. Spre exemplu, accesoriile opulente, masive, completează foarte bine coafurile pentru păr scurt. În 2023, cerceii mari, grei, colierele și broșele masive sunt printre accesoriile care vor da un aer deosebit coafurilor pentru păr scurt.

Credem că este necesar să adaugăm câte două coafuri păr scurt care se vor purta în anul 2023, pentru ambele tipuri de păr.

Coafuri par scurt 2023 in trend

Coafuri păr scurt 2023 pentru părul creț:

Cu siguranță, de la părul creț la părul drept se poate ajunge printr-un mic artificiu care ajută enorm femeile în ziua de astăzi, și anume placa de păr. Însă, aici vom vorbi despre două coafuri păr scurt 2023 creț natural despre care nu se dorește a fi modificat:

a.     În cazul în care femeia alege un stil mai efervescent, ca să spunem asa, în 2023 stilul ras pe o parte ori extrem de scurt este urmărit de saloanele din toată lumea. Într-un mod asimetric, în cealaltă parte a capului, părul creț va surprinde printr-o „dezordine ordonată”. Specialiștii consideră că această coafura pentru părul scurt în 2023 va oferi o notă de senzualitate tuturor femeilor care o aleg. Se spune că femeile care sunt tunse scurt își pierd din feminitate însă faptul că ele au curajul de a renunța la părul lung punctează o atitudine puternică.

b.    A doua coafură pentru părul creț este mai simplu de realizat și acasă. În cazul în care există și un breton, iar tunsoarea nu este realizată asimetric, se poate miza pe un bob creț. Aceste coafuri păr scurt vor fi alese de multe femei, tocmai din motivul că oferă un aer special.

Coafuri par scurt 2019

Coafuri păr scurt 2023 pentru părul drept

Așa cum se întâmplă și în cazul părului creț, și atunci când vorbim despre părul drept și de coafurile pentru 2023, se poate opta pentru o schimbare de la drept la creț. Însă, acum vom vorbi strict despre două coafuri păr scurt 2023 care se pot realiza la părul scurt și drept:

a.    Extrem de interesantă este coafura care evidențiază fiecare trăsătură a feței. În cazul părului drept este ușor de realizat, întrucât fiecare fir de păr se așază mult mai ușor decât în cazul părului creț sau ondulat. Se tapează părul în partea de sus și apoi se revine cu un strat pe care inițial nu l-am tapat. După aceea se realizează o dungă fină care se pierde ușor către restul firelor de păr aflate pe de-o parte și de alta a capului.

b.    Părul drept scurt cu breton poate constitui o problemă, întrucât totul depinde de felul în care se comportă bretonul. În cazul în care bretonul este pe o parte, se realizează ușor o coafură liniștită, casual. În cazul în care bretonul este drept, trebuie urmărită simetria între partea dreaptă și cea stângă, pentru a realiza coafuri păr scurt perfecte…

În concluzie, este ușor să ne alegem aceste coafuri păr scurt 2023. De asemenea, se poate trece foarte ușor de la păr creț la păr drept și invers, într-o lume în care aproape orice lucru este posibil. Singurul lucru important este să ne identificăm personalitatea cu acea coafură aleasă.

coafuri elegante par scurt
coafuri elegante par scurt
coafuri par scurt pentru nunta
coafuri par scurt pentru nunta
coafuri nunta par scurt
coafuri nunta par scurt
coafuri par scurt bob
coafuri par scurt bob
coafuri par scurt nunta
coafuri par scurt nunta
coafuri simple par scurt
coafuri simple par scurt
coafuri par scurt simple
coafuri par scurt simple
coafuri par scurt ondulat
coafuri par scurt ondulat
coafuri pentru par scurt
coafuri pentru par scurt
coafuri mireasa par scurt
coafuri mireasa par scurt
coafuri pt par scurt
coafuri pt par scurt
coafuri de nunta par scurt
coafuri de nunta par scurt
coafuri par scurt simple de facut acasa
coafuri par scurt simple de facut acasa
coafuri par scurt fata rotunda
coafuri par scurt fata rotunda
coafuri par scurt ocazie
coafuri par scurt ocazie
coafuri par cret scurt
coafuri par cret scurt
coafuri pe par scurt
coafuri pe par scurt
coafuri par scurt cret
coafuri par scurt cret
coafura par blond scurt
coafura par blond scurt
coafura par scurt pe o parte
coafura par scurt pe o parte

Coafura par scurt moderna Coafuri par scurt la moda modele de Coafuri par scurt Coafuri par scurt ondulat Coafuri par scurt de nunta Coafuri par scurt cret Coafuri par scurt elegante Coafuri par scurt roscat Coafuri par scurt ombre

coafuri simple par scurtcoafuri pe par scurtCoafuri par scurtcoafuri par scurt mirese 2023coafuri par scurt cret 2023coafuri ocazie par scurtcoafuri elegante par scurtcoafura par scurt pentru searacoafura par scurt ondulat 2023coafura par scurt Miley Cyruscoafura par scurt cu tepicoafura par scurt 2023coafura de nunta par scurtcoafura cu tepi par scurt 2023

Găsești mai multe tipuri de coafuri păr scurt aici. Urmărește-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi tendințe în modă și cele mai bune sfaturi de înfrumusețare!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news