HomeFRUMUSETEMachiaj Colectia de machiaj Lancome si Alber Elbaz

Colectia de machiaj Lancome si Alber Elbaz

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 934 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/09/Colectia-de-machiaj-Lancome-si-Alber-Elbaz.jpg

Colectia de machiaj Lancome si Alber Elbaz a starnit curiozitatea din momentul in care a fost anuntata. Noile modele sunt fantastice, dragute si incredibil de tentante… exact la ce sperau fanele. Lancome Hypnose Show este o colectie limitata care va deveni memorabila cu siguranta.

Colectia de machiaj Lancome si Alber Elbaz

Dincolo de faptul ca respectiva colectie nu infatiseaza produse noi in afara de un set de gene false intr-o cutie draguta, produsele populare pentru machiaj incluse in colectie sunt menite sa devina imediat vanitatea suporturilor favorite. Spre deosebire de alte proiecte care sunt destul de suparatoare de cand au fost nevoite sa aduca doua imagini diferite, noua colectie Lancome contine modele aproape confectionate fara niciun efort de creatorul lor…

Colectia de machiaj Lancome si Alber Elbaz
“Am gandit ca daca trebuie sa fac un proiect mi-ar placea sa creez un proiect despre <<ochi fericiti>>, pentru a da stralucire ochilor. A fost usor intr-un fel. Cand am vazut Hypnôse Star, am zis, <<Voi crea stele. Dar o voi face in felul meu>>”, a spus el. “cand am vazut Hypnôse Doll Lashes, am zis <<Inimile vor fi potrivite>>. Si cand am vazut Hypnôse Drama, am zis <<Puncte-puncte nebunatice, puncte saltarete – vor crea drama>>; el, cu siguranta, a facut asta in cel mai bun mod posibil. A adaugat ca procesul de creare al machiajului nu este foarte diferit de alte proiecte de moda”.

Colectia de machiaj Lancome si Alber Elbaz

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed