HomeFRUMUSETEMachiaj Sfaturi in materie de machiaj pentru cele care poarta ochelari

Sfaturi in materie de machiaj pentru cele care poarta ochelari

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Sfaturi-in-materie-de-machiaj-pentru-cei-ce-poarta-ochelari in Machiaj

Machiajul trebuie sa fie adaptat daca faci parte din categoria celor care poarta ochelari, pentru ca acestia iti intuneca fata. Creeaza-ti look-ul potrivit cu aceste sfaturi pentru cele care poarta ochelari.

Sfaturi in materie de machiaj pentru cei ce poarta ochelari

Faptul ca potri ochelari influenteaza felul in care te machiezi. Fie ca folosesti ochelari doar pentru citit sau trebuie sa porti ochelari tot timpul, ia in considerare sfaturile noastre.
Faptul ca porti ochelari influenteaza si felul in care te machiezi.

Purtatul ochelarilor are doua efecte majore asupra ochilor: ii poate face sa para mai mici sau mai mari. Si ramele ochelarilor joaca un rol important in alegerea machiajului potrivit.

Ramele mai mici si mai usoare permit utilizarea mai multor culori. Ochelarii mari cu rame inchise la culoare si mai groase cer culori neutre.

Lentilele creeaza umbre pe fata ta, asa ca nu ar fi indiat sa folosesti iluminatoare.
Daca ochelarii iti fac ochii sa para mai mari, nu exagera cu machiajul. Nu folosi mult dermatograf.

Aplica crema de ochi in fiecare seara
Daca ochelarii iti fac ochii sa para mici, evita liniile inchise la culoare pentru ca iti micsoreaza si mai mult ochii, dar poti incerca sa iti arcuiesti sprancenele.

Sfaturi in materie de machiaj pentru cei ce poarta ochelari

Daca vrei sa iti evidentiezi ochii din spatele ochelarilor, foloseste un dermatograf maro sau gri, dar nu negru. Apoi, nu mai ai nevoie decat de rimel pentru a completa look-ul.
Ochelarii mari cu rame negre iti dau mai multa libertate in ceea ce priveste machiajul, din moment ce acopera mare parte din zona ochilor.

Nu incerca sa asortezi machiajul cu ochelarii. Spre exemplu, daca ai niste ochelari mai colorati, nu incerca sa ii asortezi cu culoarea buzelor sau, mai rau, cu cea a fardului de ochi…

Nu ezita sa folosesti o lupa ca sa nimeresti machiajul potrivit.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed