Home Horoscop Cât de des plângi în funcție de zodie

Cât de des plângi în funcție de zodie

autor Elena Yvette
969 vizualizari
Cât de des plângi în funcție de zodie

Fiecare semn zodiacal este caracterizat de o anumită doză de sensibilitate, motiv pentru care unii oameni plâng mai mult, iar alții, mai puțin. Influența semnelor astrale poate fi observată atunci când analizăm cu atenție cât de des plâng oamenii în funcție de zodie.

 1. Berbec

Foarte rar. Berbecii au o sensibilitate foarte bine controlată, astfel că aceștia nu plâng aproape niciodată. Sunt foarte rare ocaziile când un astfel de nativ își eliberează sentimentele și le materializează în lacrimi.

 1. Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur, plânsul este un semn de slăbiciune. Chiar și așa, nativii acestei zodii nu se sfiesc să plângă în momentele în care simt nevoia. Așadar, deși nu o fac des, Taurii plâng pentru a se elibera.

 1. Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt cunoscuți pentru sensibilitatea și emotivitatea lor. Aceștia plâng foarte des, dar nu le place să fie consolați sau să simtă milă din partea cuiva. Ba mai mult, Gemenii plâng cel mai adesea când sunt singuri, feriți de ochii curioșilor.

 1. Rac

Exagerat de des. Racii folosesc plânsul ca pe o armă, ca pe o formă de șantaj. Acești nativi plâng foarte des în speranța că vor obține ce își doresc. Pentru Raci plânsul poate fi și o formă de protest, dar foarte rar un mod de a exprima suferința.

 1. Leu

Deși par firi puternice, Leii obișnuiesc să plângă, uneori chiar și din motive puerile. Chiar dacă urăsc să pară slabi, nativii acestei zodii pot plânge în public, doar pentru a impresiona. În orice caz, Leii plâng cu moderație.

 1. Fecioară

Fecioarele plâng des, căci în acest mod își dau frâu liber emoțiilor și trăirilor. Cei născuți sub semnul acestei zodii pot plânge din cauza tristeții, de emoție, de teamă sau din motive extrem de profunde. Pentru Fecioare, plânsul este un mod simplu prin care exprimă ceea ce trăiesc.

 1. Balanță

Fiind firi extrem de echilibrate, Balanțele își preconizează foarte atent momentul înainte de a se exterioriza. Dacă simt nevoia să plângă, acestea o vor face la un moment dat, oportun și nu în fața oricui. Pentru nativii acestei zodii plânsul este un gest foarte personal, chiar intim, motiv pentru care nu îl pot împărtăși cu oricine.

 1. Scorpion

Cei născuți sub semnul Scorpionului nu obișnuiesc să plângă decât în situații extreme, dramatice. De regulă, plânsul este considerat un gest de slăbiciune de către Scorpioni, motiv pentru care aceștia nu plâng de față cu alte persoane.

 1. Săgetător

Deși sunt foarte optimiști, mereu cu zâmbetul pe buze și gata de distracție, Săgetătorii au tendința de a plânge des, chiar și din lucruri mărunte. Acești nativi plâng chiar și când se enervează sau când lucrurile nu merg așa cum se așteptau ei.

 1. Capricorn

Pentru Capricorni plânsul este o portiță de scăpare. Aceștia știu să provoace emoții și să transmită foarte bine exact ceea ce ei înșiși simt. De foarte multe ori, atunci când plâng, Capricornii sunt sinceri și cer afecțiune.

 1. Vărsător

S-ar putea spune că nativii zodiei Vărsător nu plâng niciodată, căci au o putere de caracter imensă și o stăpânire de sine pe măsură. Chiar și așa, Vărsătorii au momente în care simt nevoia să se descarce prin lacrimi…

 1. Pești

Nativii Pești plâng foarte des și au mereu o suferință reală pe care o emană. Acești nativi sunt foarte sensibili la stimulii emoționali și nu se pot controla când vine vorba de exprimarea trăirilor lor. Ba mai mult, acești nativi au mereu nevoie de consolare și motive de a trece peste.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies