3 zile de luptă pentru bani! Scorpioni și Săgetători, acum e momentul să acționați

Share

Scorpionii își vor cere drepturile bănești, deoarece nu mai sunt mulțumiți de salariul pe care îl au, săgetătorii vor cere să își recupereze o sumă de bani ce le-a fost luată fără voia lor, iar vărsătorii vor începe să culeagă roadele muncii lor, mai ales că, la locul de muncă, superiorii le dau șansa de a se afirma și mai mult.

Berbec
Berbecii nu vor scăpa din ochi, o persoană pe care o consideră vinovată pentru anumite eșecuri din viața lor. Nativii sunt convinși de faptul că persoana respectivă este vinovată și vor să se asigure de acest lucru.

Taur
Taurii vor da la tot pasul de persoane care vor să facă parte din viața lor, dar nu se vor lăsa atât de ușor păcăliți, deoarece vor înțelege că totul se datorează statutului pe care îl au. Nativii nu vor să permită nimănui să profite de pe urma muncii lor.

Gemeni
Gemenii își vor cere drepturile bănești la locul de muncă, după ce le-a fost promisă o mărire de salariu pe care nu au mai primit-o. Nativii vor să afle exact de ce s-a întâmplat acest lucru și vor lupta pentru ceea ce este al lor.

Rac
Racii vor observa cum mai multe schimbări care au avut loc în ultima perioadă le-au dat mai mult de furcă decât au crezut. Aceștia vor încerca să-și dea seama unde este problema, deoarece nu mai vor să se confrunte cu astfel de situații.

Leu
Leii își vor schimba locul de muncă și, odată ce vor ajunge acolo, vor negocia mult mai bine sectorul financiar. Aceștia știu foarte bine lucrurile de care sunt capabili și nu vor să accepte nimic mai puțin pentru ele.

Fecioară
Fecioarele vor începe să se afirme mult mai mult în fața celor din jur, deoarece sunt convinse de cât de bine pot conduce un proiect. Nativii își doresc să devină lideri și au toate șansele să primească această oportunitate.

Balanță
Balanțele ar putea să aibă parte de o zi mai dificila decât au crezut, deoarece toată lumea va trage de ele în toate direcțiile. Nativii vor trebui să-și împartă sarcinile în așa fel încât să aibă timp pentru tot.

Scorpion
Scorpionii își vor cere drepturile bănești, deoarece nu mai sunt mulțumiți de salariul pe care îl au și vor mai mult. Aceștia consideră că merită acest lucru, întrucât sunt mulțumiți de rezultatele pe care le-au avut.

Săgetător
Săgetătorii vor cere să își recupereze o sumă de bani ce le-a fost luată fără voia lor. Aceștia au împrumutat mai mult forțat o anumită persoană care se face că uită că are de dat banii înapoi.

Capricorn
Capricornii își vor aduce aminte cu drag de o persoană cu care obișnuiau să petreacă foarte mult timp, motiv pentru care o vor căuta, pentru a relua legătura.

Vărsător
Vărsătorii vor începe să culeagă roadele muncii lor, mai ales că, la locul de muncă, superiorii le dau șansa de a se afirma și mai mult. Aceștia vor reuși să dea dovadă de cele mai bune rezultate de până acum.

Pești
Peștii își vor lua inima în dinți și vor căuta mai multe modalități prin care să fie mulțumiți cu propria persoană. Aceștia vor încerca să se abțină din a se mai cataloga și din a se mai vedea inferiori atunci când nu obțin ceea ce vor.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news