3 zodii ancorate în trecut caută înțelepciunea astrelor pentru a avansa. Gemenii și lupta lor cu anxietatea

Share

  • 3 zodii au rămas în trecut
  • Sfatul astrelor îi va ajuta să meargă mai departe

Uneori este necesar să te retragi în carapacea ta, să reflectezi asupra sinelui interior și să te armonizezi, dar un alt lucru important este să nu rămânem blocați în trecut. Acest lucru nu ne va ajuta să evoluăm! Gemenii simt o oarecare stare de anxietate din cauza banilor, leii sunt foarte tensionați în ultimul timp iar scorpionii trebuie să își recapete încrederea în ei.

Berbec
S-ar putea să te simți frustrat deoarece cariera ta sau un proiect legat de carieră nu se mișcă atât de repede pe cât ți-ai dori. Încearcă să nu te preocupi prea mult de lucrurile pe care nu le poți controla, deoarece uneori o întârziere te poate ajuta să vezi unde trebuie să faci ajustările necesare.

Taur
De ceva vreme simți că ești supraîncărcat cu informații, ceea ce este un semn clar că trebuie să fii temperat în gestionarea informațiilor care vin la tine. Fii atent să nu fii prins în bârfe sau în dramele altora. Folosește-ți energia mentală pentru ceva care merită.

Gemeni
În trecutul tău au existat niște cheltuieli neașteptate, care ți-au trezit o oarecare anxietate deoarece încă nu stai minunat cu banii, dar să știi că situația este pe termen scurt. Într-o notă similară, atunci când vine vorba de negocieri pentru bani, cunoaște-ți valoarea. Dar nu îți pune toate speranțele într-o singură oportunitate. Vor exista mai multe!

Rac
Simți că duci o luptă dificilă când vine vorba de a comunica cu partenerul tău sau cu altcineva. În timp ce sentimentele tale pot fi neplăcute, poate fi cel mai bine să ai răbdare și să meditezi asupra lucrurilor, astfel încât să poți vedea lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Răspunsurile vor veni!

Leu
Ești foarte tensionat în ultimul timp, mai ales când vine vorba de un coleg de muncă sau de o situație legată de muncă. Cu toate acestea, discuțiile și abordarea directă a problemei ar putea face diferența între a vă înghiți sentimentele sau a obține răspunsurile de care aveți nevoie. Folosește tactul!

Fecioară
Ai rămas fixat pe niște idealuri dure despre cum ar trebui să meargă o relație romantică, dar poate fi necesar să îți ajustezi așteptările. Ai grijă și nu pune prea multă presiune în relație. Nu trebuie să forțezi să se întâmple nimic. Lăsați loc pentru autenticitate!

Balanță
Când vine vorba de cariera sau obiectivele tale s-ar putea să simți că ai ceva de demonstrat altora. Deși s-ar putea să fii chemat să accepți și să preiei conducerea, ai grijă să nu fii foarte concentrat să obții validarea din partea altora. Pentru a avea succes, fii tu!

Scorpion
O relație anterioară te-a făcut să îți pierzi încrederea în tine și să îți dorești să rămâi singur pentru mult timp. Nu rămâne blocat în trecut. Pot apărea oameni minunați în viața ta.

Săgetător
O situație financiară mai puțin plăcută te-ar putea face să cauți o soluție rapidă pentru a scăpa de ea, dar acest lucru poate înrăutăți lucrurile mai mult decât sunt deja. Deși această situație este una temporară, știi că frustrarea nu te va ajuta. Ai răbdare! Lucrurile se vor rezolva!

Capricorn
De ceva timp ești nemulțumit de persoanele din jurul tău și de activitățile pe care le desfășoară. Amintește-ți că acțiunile și comportamentul singurei persoane asupra cărora poți avea control sunt ale tale.

Vărsător
Dacă vrei să se schimbe ceva, cheia pentru a obține ceea ce îți dorești poate necesita să exprimi ceea ce simți, chiar dacă simți că te va face să arăți mai puțin perfect. Analizarea tuturor rezultatelor posibile te va ține blocat.

Pești
Un prieten bun te-a supărat în trecut. Ai grijă să nu pui prea mult la suflet. Poți să te ferești de dramă căutând lucruri care te fac fericit și amintindu-ți că ceea ce fac oamenii este adesea o reflectare a modului în care sunt ei înșiși…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news