Homecompatibilitate zodii 3 zodii își vor îndeplini dorințele. Poate primiți inelul de logodnă sau un bebeluș vine pe lume

3 zodii își vor îndeplini dorințele. Poate primiți inelul de logodnă sau un bebeluș vine pe lume

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 569 views
3 zodii isi vor indeplini dorintele. Poate primiti inelul de logodna sau un bebelus vine pe lume
  • Gemenii vor trebui să strângă din dinți
  • Leii se vor orienta mai mult spre domeniile la care mai au de lucrat
  • Capricornii simt că parcă ceva i-ar apăsa pe suflet

Taurii și-au dorit foarte mult să-și mărească familia, Fecioarele se află într-o relație de ceva timp și chiar se gândeau dacă partenerul de cuplu le va propune să rămână împreună pentru tot restul vieții, iar Săgetătorii vor fi ceruți în căsătorie, chiar dacă nu au o relație prea îndelungată.

Berbec
Berbecii vor observa că, imediat ce vor lăsa lucrurile să meargă de la sine, toate vor începe să se îndrepte în direcția cea mai bună. Cu această ocazie, nativii își vor da seama și unde au reacționat mai mult decât ar fi fost cazul.

Taur
Taurii și-au dorit foarte mult să-și mărească familia, iar, în curând, vor afla că un bebeluș va apărea în viața lor. Această veste îi va face să spere că își vor putea crea familia pe care și-au dorit-o întotdeauna.

Gemeni
Gemenii vor trebui să strângă din dinți și să lase persoanele din jur să spună despre ei ce vor, deoarece vor avea lucruri mai importante de făcut decât să se apere, deși sunt neîndreptățiți.

Rac
Racii vor începe să fie mai optimiști și mai încrezători în ceea ce se va întâmpla, în momentul în care o persoană care a trecut prin anumite situații neplăcute le va spune că a reușit să ajungă acolo unde și-a dorit.

Leu
Leii se vor orienta mai mult spre domeniile la care mai au de lucrat, întrucât trebuie să se asigure că vor lua deciziile potrivite de aici înainte, căci de ei depinde modul în care vor obține beneficiile dorite.

Fecioară
Fecioarele se află într-o relație de ceva timp și chiar se gândeau dacă partenerul de cuplu le va propune să rămână împreună pentru tot restul vieții. Acesta va organiza o surpriză foarte frumoasă, care se va încheia cu o cerere în căsătorie.

Balanță
Balanțele își doresc să petreacă mai mult timp în natură, deoarece vor să se deconecteze de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor, motiv pentru care își vor lua câteva zile libere de la muncă și se vor bucura de vremea de afară.

Scorpion
Scorpionii vor încerca să își îndrepte atenția către anumite cauze pe care le pot ajuta, deoarece știu că au toate resursele de care au nevoie, indiferent de felul acestora.

Săgetător
Săgetătorii vor fi ceruți în căsătorie, chiar dacă nu au o relație prea îndelungată. Atât ei, cât și partenerul știu că sunt persoanele potrivite unul pentru celălalt.

Capricorn
Capricornii simt că parcă ceva i-ar apăsa pe suflet și sunt convinși de faptul că acest lucru este cauzat de anumite decizii pe care le-au luat în grabă.

Vărsător
Vărsătorii vor avea tendința de a se concentra asupra evenimentelor cărora nu ar trebui să le acorde prea multă atenție și vor înțelege că aceste situații erau vampirii energetici din ultima vreme.

Pești
Peștii vor tot căuta să își dea seama dacă ei sunt de vină pentru anumite lucruri din viața lor care nu decurg așa cum și-ar dori, însă, vor înțelege faptul că nu sunt supereroi și că nu pot face totul la perfecție…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed