Homecompatibilitate zodii 3 zodii puternic influențate de Luna Nouă în Leu

3 zodii puternic influențate de Luna Nouă în Leu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 863 views 3 minute timp de citit
3 zodii puternic influentate de Luna Noua in Leu
  • Luna Nouă în Leu se poate interpreta asemenea unui deschizător de începuturi
  • Schimbări la diferite niveluri ale fiecărei zodii în parte
  • Ne va ajuta să ne schimbăm modul de raportare față de viață și societate

În ceea ce îi privește pe Tauri, Vărsători și Capricorni, aceștia se vor deschide sufletește și vor spune tot ceea ce au pe suflet, procesul interpretându-se ca unul de vindecare a rănilor.

Berbec
Berbecul se va exprima prin creativitate și spirit liber, sub îndrumarea acestui fenomen astral. Cei care se află la început de relație, pot ajunge cu viața lor romantică, în punctul renunțării sau al continuării experienței amoroase. Prioritatea și calmitatea de a trata situația sunt cele necesare în acest moment.

Taur
Taurul nu întotdeauna va apela la deschiderea sufletului personal. Însă, această Lună Nouă, îl va călăuzi în procesul de deschidere față de partener și îl va transforma într-o persoană mult mai emoțională.

Gemeni
Gemenii termină parteneriatul cu normalul, cu rutina și ajung să trăiască momentul. Ceea ce impune Luna Nouă față de Gemeni, este dezvoltarea capacității de concentrare, mai ales, în viața personală. Îndeplinirea plăcerilor, a dorințelor mult visate și a planurilor concepute își vor spune cuvântul.

Rac
Racii vor pune mai mult accent pe propria persoană și pe ceea ce i-ar ajuta în dezvoltarea sinelui. Probabil, se va ajunge și la puțin egoism, acum, tu fiind idealul pentru tine. Prin multă muncă, spirit de convingere și perseverență vei ajunge să îți îndeplinești obiectivele.

Leu
Leul se va afla în zona redescoperirii. Face ca tot ceea ce ține de evenimente sociale, de responsabilități și de îndatoriri să dispară, în schimbul unei etape de singurătate și de autocunoaștere. Mai puțină vorbă și mai multe fapte în descoperirea sinelui.

Fecioară
Fecioara debordează de o puternică concentrație de inspirație. Accepți propuneri de a fi lider și de a te dedica trup și suflet proiectelor de grup. Este momentul de a-ți pune în funcțiune darurile oferite de către mama natură.

Balanță
Balanța fiind o zodie echilibrată va păstra acest echilibru și de această dată. Echilibru între viața personală și cea profesională va exista și de această dată. Vor apărea noi proiecte și vei stabili noi obiective în cursul vieții tale.

Scorpion
Scorpionul va deveni un întreg ansamblu de compasiune și de sentimente intense. Va încerca să multiplice perspectivele apărute și să își păstreze convingerile. Accent puternic pe îndeplinirea de vise, idealuri și a nu se lăsa acaparat de prea multă emoție.

Săgetător
Săgetătorul va face o transpunere la „next level”. Noua Lună le va deschide simțurile și îi va face să privească altfel viața, cu mai multă seninătate, dorință și sentiment întru totul accentuat. O mai bună versiune vei fi dacă vei lăsa problemele și grijile departe, departe.

Capricorn
Capricornii își vor vindeca relațiile puțin degradate. Se vor construi legături durabile, vor fi mult mai apropiați de oameni, dacă fac pasul de a se deschide și de a evolua în comunicare. Nu mai apelați la închiderea în sine, arătați cine sunteți cu adevărat, ceea ce reprezentați și de ce sunteți capabili.

Vărsător
Vărsătorii nu se vor pierde în fapte, cuvinte sau emoții, iar această lună îi va ajuta să dea dovadă de mai multă productivitate. Reflecția introspectivă îi va ajuta să se înțeleagă și să se dezvolte mai bine. Ceea ce îi poate ajuta sunt cursurile de yoga, scrierea gândurilor și a stărilor resimțite sau orele de meditație.

Pești
Peștii vor adopta o poziție socială plină de responsabilitate și responsabilizare. Este una dintre cele mai semnificative perioade din viața celor care sunt singuri. Multe idei în organizarea de întâlniri sau în reaprinderea flăcării pasiunii. Totul se va alinia exact așa cum trebuie, doar să nu fii mult prea grăbit în alegerile făcute. Nu ar strica o mică pauză, în controlarea stresului și în stabilirea unor vibrații mai pline de creativitate și de pozitivitate…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed