Homecompatibilitate zodii 3 zodii sunt sfătuite sa rămână cu picioarele pe pământ. Gemenii primesc o veste greu de digerat

3 zodii sunt sfătuite sa rămână cu picioarele pe pământ. Gemenii primesc o veste greu de digerat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
am fumat o narghilea
  • Fecioarele trebuie să înceapă o perioadă complicată
  • Săgetătorii sunt sfătuiți și ei să rămână cu picioarele pe pământ
  • Vărsătorii vor decide să-și reîncarce bateriile

Berbecii vor începe să exploreze noi teritorii, Taurii se vor simți destul de tensionați pe parcursul acestei zile, iar Gemenii primesc o veste care va fi extrem de neplăcută pentru ei.

Berbec
Berbecii vor începe să exploreze noi teritorii, fiind convinși că vor găsi lucruri ce îi vor ajuta să se dezvolte, dar și să se cunoască mai bine. Nativii trebuie să dea dovadă de multă răbdare în acest proces.

Taur
Taurii se vor simți destul de tensionați pe parcursul acestei zile, motiv pentru care vor decide să evite discuțiile cu o încărcătură puternică, atât de mult cât vor putea, pentru ca acestea să nu degenereze, fiind conștienți de consecințele ce pot apărea.

Gemeni
Gemenii primesc o veste care va fi extrem de neplăcută pentru ei, dar și destul de greu de digerat, motiv pentru care vor avea o reacție ieșită din comun și deloc asemănătoare cu modul în care au reacționat până acum.

Rac
Racii sunt sfătuiți să rămână cu picioarele pe pământ și să nu sară la concluzii pripite, întrucât lucrurile nu stau deloc așa cum cred ei, deoarece totul le-a fost povestit doar pe jumătate.

Leu
Leii încep să muncească din ce în ce mai mult pentru a-și atinge obiectivele, fiind convinși de faptul că acum începe perioada lor benefică și că pot ajunge exact acolo unde își doresc.

Fecioară
Fecioarele trebuie să înceapă o perioadă complicată și simt că le este extrem de greu să înțeleagă tot ceea ce se întâmplă, motiv pentru care nu știu exact cum ar trebui să se poarte.

Balanță
Balanțele vor avea de luat o decizie importantă, lucru ce va fi mediat de către persoanele din jur care, văzând că nativii sunt în imposibilitatea de a se decide, vor hotărî să le sară în ajutor.

Scorpion
Scorpionii trebuie să fie foarte atenți la lucrurile pe care le simt în interiorul lor, deoarece acestea îi ajută să se cunoască mai bine și să înțeleagă ceea ce le provoacă stările neplăcute, indiferent de originea lor.

Săgetător
Săgetătorii sunt sfătuiți și ei să rămână cu picioarele pe pământ, întrucât au tendința de a lăsa lucrurile să se întâmple nu așa cum ar trebui, ci așa cum doresc ei, motiv pentru care riscă să schimbe cursul destinului.

Capricorn
Capricornii vor începe să se gândească dacă o persoană pe care o simpatizau acum ceva timp a făcut ceva greșit față de ei, întrucât intuiția le spune că ceva nu este așa cum ar trebui.

Vărsător
Vărsătorii vor decide să-și reîncarce bateriile, ceea ce îi va face să petreacă mai mult timp în compania persoanelor dragi și să uite de ceea ce i-a afectat până acum.

Pești
Peștii riscă să rămână cu un gust amar din cauza unei persoane pe care o considerau a le fi prietenă, deoarece vor înțelege foarte bine motivul pentru care tot refuză să îi ajute și vor ajunge la concluziile trase de partenerul de cuplu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed