5 zodii au reușite și prosperitate. Gemenii au parte de realizări mari

Share

  • Află ce le rezervă astrele balanțelor, care au parte de reușite și prosperitate
  • Problemele săgetătorilor încep să se rezolve
  • Fecioarele au nevoie de puțin timp liber și relaxare alături de cei dragi

Berbec
Deși au fost precauți în legătură cu sănătatea, venirea sezonului rece începe să își pună amprenta și asupra celor aflați în zodia berbec, însă important este că îi au alături pe cei dragi, care au grijă să îi ajute să se pună pe picioare cât mai repede. Din punct de vedere financiar, va fi necesar să investească și mai mult în sănătatea lor din puținul pe care îl au, deoarece a fost o perioada destul de solicitantă pentru ei și pe această parte. Sunt puși la încercare din multe părți, dar important este că nu se dau bătuți.

Taur
De ceva vreme, taurii încep să resimtă groaznice stări de tristețe, păreri de rău și neliniște. Și-au dat seama că au greșit și vor să reintre în viața persoanelor care au fost alungate de orgoliul și nepăsarea de care ei au dat dovadă de-a lungul timpului. Încearcă să își facă loc cu forța înapoi în locul din care au fost alungați, dar din păcate, nu au succes. Nici financiar nu o duc prea bine, fiind îngreunați de datoriile făcute din cauza viciilor și a mofturilor.

Gemeni
Gemenii au parte de realizări din punct de vedere profesional datorită perspicacității și inovației de care au dat dovadă în domeniul afacerilor. Lucrurile încep să se așeze din ce în ce mai bine, iar pe plan financiar nu o duc rău deloc. Familial, încep să aibă dubii cu privire la partenerul de viață, despre care au impresia că s-ar distanța, ba chiar se gândesc că s-ar putea sa fie înșelați și trădați.

Rac
Deși până acum, cumpărăturile inutile și vacanțele nu reprezentau o problemă pentru bugetul racilor, lucrurile încep să se schimbe, din păcate pentru ei. Neglijența din punct de vedere financiar începe să își spună cuvântul, însă pe plan amoros, totul funcționează perfect, dar pentru cei care au copii, lucrurile iau o întorsătură neașteptată, deoarece s-ar putea ca din cauza problemelor personale, sa fi uitat de cei mici și să-i fi neglijat și pe ei.

Leu
În ultima perioadă, leii au fost cam zgârciți cu ei, dar astăzi renunță la rețineri și dau frâu liber poftelor și dorințelor care i-au măcinat de prea multă vreme, considerând că merită să se răsfețe după tot acest timp. Aceștia au nevoie de acel ceva care să îi facă să își redobândească încrederea în ei, încredere pe care au pierdut-o în momentul în care persoana dragă i-a dezamăgit și le-a frânt inima. De aceea, leii încearcă să se reinventeze și să le arate tuturor că vor ieși mereu la suprafață, indiferent de circumstanțe.

Fecioară
Munca nu trebuie pusă mereu pe primul loc, iar fecioarele își dau seama de acest aspect abia după ce simt că oboseala devine greu de suportat. Își calcă peste principii, își iau timp liber și
petrec momente unice, relaxante și de neuitat alături de cei dragi. Banii nu întârzie nici ei să vină, ca răsplată a muncii exorbitante. Aceștia sunt bineveniți având în vedere că vor să facă renovări sau să înceapă o nouă afacere pentru copiii lor.

Balanță
Laudele și aplauzele sunt cele care le vor întâmpina pe balanțe în urma reușitelor pe plan profesional. Munca lor de ani de zile se concretizează astăzi, iar cei din jur le ajută să realizeze ce persoane speciale și curajoase sunt. Pe plan amoros, persoanele iubite se simt ușor neglijate, uitate. Au impresia că odată cu faima, ați început să uitați de unde ați plecat și de sprijinul care v-a fost oferit in tot acest timp. Vor să vă recâștige atenția și ar fi bine să acționați imediat, deoarece nu vor mai sta mult pe gânduri până se vor debarasa total de voi.

Scorpion
Sănătatea le dă bătăi de cap scorpionilor, care încep să se simtă din ce în ce mai ghinioniști din cauza obstacolelor pe care le au de trecut. Familia este cea care contează pentru ei cu adevărat, de aceea încearcă să uite de dureri și indispoziții, fiind alături de cei iubiți în momentele de maximă importanță. Financiar, încep să se descurce de minune, iar cei care au copii, devin din ce in ce mai fericiți de realizările lor. Pe plan amoros, persoana iubită are grijă să le ofere momente de tandrețe și nu va întârzia să le facă surprize.

Săgetător
Săgetătorii au trecut prin momente deosebit de grele în ultimul timp, atât pe plan profesional, cât mai ales pe plan financiar. Neajunsurile și obligațiile și-au spus cuvântul de ceva timp, iar săgetătorii s-au simțit de-a dreptul extenuați. Soarele nu a întârziat să reapară pe strada lor nici de data aceasta, motiv pentru care încep să se simtă din ce în ce mai încrezători. Persoane de care au uitat își fac apariție în viața lor, însă aceștia au o atitudine respingătoare, deoarece vor să scape de tot ce a fost negativ până acum în viața lor.

Capricorn
Cei din zodia capricorn se simt închiși ca o pasăre aflată într-o colivie. Au intrat într-o relație cu o persoana nepotrivită, care poartă sentimente uriașe pentru ei. Din păcate, capricornii nu simt la fel și au senzația că se află într-un labirint fără ieșire. Dacă pe plan amoros o duc rău, pe plan financiar se descurcă binișor, însă nu suficient încât să achite datoriile.

Vărsător
Vărsătorii sunt secretoși în ceea ce privește planurile de viitor și nu vor să dea din casă. Au senzația că toată lumea este împotriva lor și se simt judecați, fiind de părere că nici măcar prietenii sau familia nu sunt demni de încredere.

Pești
Peștii trec printr-o perioadă mai sensibilă din punct de vedere sentimental, iar cei apropiați încearcă să îi ferească de tot ceea ce le-ar putea perturba liniștea. Devin suspicioși, însă sunt prea obosiți pentru a-și dori să încerce să deslușească misterul. Financiar, sunt din ce in ce mai îngrijorați, având în vedere că au fost obligați să realizeze cheltuieli imprevizibile zilele trecute.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news