5 zodii vor trece peste vechi dureri: urmează un val de împăcări și vindecare

Share

  • Gemenii simt că au făcut câteva excese în perioada care a trecut
  • Fecioarele se vor întinde la povești cu un prieten
  • Vărsătorii nu știu în ce persoană ar trebui să aibă încredere

Taurii au purtat prea multă ranchiună mult timp, Racii vor decide să ierte un fost partener care le-a greșit, iar Balanțele au primit trădarea supremă din partea unui prieten.

Berbec
Berbecii vor simți că sunt destul de confuzi și că nu știu exact ce ar trebui să aleagă, motiv pentru care vor decide să își dea un răgaz, întrucât nu vor să se trezească luând decizii care îi vor face să sufere mai târziu.

Taur
Taurii au purtat prea multă ranchiună mult timp și, deși erau îndreptățiți să facă acest lucru, nativii vor decide să uite și să ierte, pentru ca sufletul lor să nu mai fie împovărată.

Gemeni
Gemenii simt că au făcut câteva excese în perioada care a trecut, motiv pentru care vor decide să își facă un set de analize. Nativii nu știu exact dacă nopțile nedormite sau dacă mâncarea prea multă i-a obosit, așa că vor să vadă dacă ceva este în neregulă.

Rac
Racii vor decide să ierte un fost partener care le-a greșit și care a decis să rupă relația definitiv. Atunci când acesta se va întoarce și când va spune că vrea ca relația să reînceapă, nativii vor accepta imediat.

Leu
Leii se simt destul de tulburați, deoarece simt că rămân din ce în ce mai singuri, însă trebuie să înțeleagă faptul că este doar o perioadă și că astrele îi testează prin intermediul acestor episoade.

Fecioară
Fecioarele se vor întinde la povești cu un prieten și vor uita că timpul trece și vor uita că au anumite lucruri de făcut. Acest lucru îi va face pe nativi să piardă noțiunea timpului, însă vor fi atenționați de către cei din jur.

Balanță
Balanțele au primit trădarea supremă din partea unui prieten, motiv pentru care au făcut un scandal destul de mare din acest motiv. Cu toate acestea, după ce timpul va trece, nativii vor decide să lase de la ei și să îngroape securea războiului.

Scorpion
Scorpionii vor încerca să se reconecteze cu persoana care erau odată, deoarece sunt conștienți de faptul că lucrurile neplăcute prin care au trecut i-au făcut să se simtă neplăcut și au făcut schimbări importante în ceea ce privește felul lor de a fi.

Săgetător
Săgetătorii vor face pace chiar cu partenerul de cuplu, după ce, în ultima perioadă, s-au certat extrem de mult, iar unii dintre ei chiar au fost în pragul despărțirii.

Capricorn
Capricornii vor hotărî că a venit momentul în care trebuie să facă pace cu persoanele care le-au greșit, deși au fost extrem de dezamăgiți, întrucât, cu cât vor ține mai mult supărarea, cu atât lucrurile se vor agrava.

Vărsător
Vărsătorii nu știu în ce persoană ar trebui să aibă încredere, deoarece au cunoscut mai mulți oameni în această perioadă și încearcă să-și dea seama în fața cui. Merită să-și deschidă sufletul.

Pești
Peștii vor fi la începutul unei perioade armonioase, în care lucrurile se vor așeza, așa cum ei își doresc și vor vedea că tot ceea ce au trebuit să facă a fost să dea dovadă de răbdare.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news