7 zodii se vor îmbogăți în această perioadă. Peștii primesc numai vești bune

Share

  • Află ce surprize rezervă stelele zodiilor în materie de bani
  • Ce zodii au succes când vine vorba de acest aspect

Berbecii sunt impacientați și disperați, racii sunt dezorientați, iar pentru pești avem doar vești bune.

BERBEC
Berbecii sunt pe cât de dedicați muncii, pe atât de distrați. Lasă lucrurile la voia întâmplării și neglijează jobul, în detrimentul celor mai banale lucruri. Paradoxal, sunt vânători de avere, însă nu depun foarte mult efort să aibă una. Dai avantaj problemelor, fapt care te sperie puțin. Ia măsuri și pune-te pe picioare.

TAUR
Nativii tauri sunt în limbaj astral, un fel de sinonim al banilor. Luna aceasta și în perioada curentă, nu fac excepție de la regulă. Au talent înnăscut și excelează în orice proiect aleg să se implice. Sunt exemplul clar al perseverenței, dacă îți dorești suficient, reușești.

GEMENI
Luna aceasta sunt lipsiți de orice fel de răbdare, ar vrea să obțină ce își doresc cât de repede se poate, însă fără a depune prea mult efort. Spre deosebire de nativii tauri, gemenii duc lipsă de determinare. Simți o nevoie de schimbare, dar parcă te mulțumești și cu ce îți oferă prezentul. Ca de obicei, ești nehotărât.

RAC
Ești greu de mulțumit din punct de vedere financiar, de aceea refuzi multe dintre ofertele care ți se propun. Deși timiditatea te definește de minune, vrei să dai impresia că ești puternic și descurcăreț. Cariera este importantă pentru rac, din două motive pertinente și anume salariul și împlinirea sufletească.

LEU
Un șef înnăscut și un organizator de excepție, leul se poate îmbogăți foarte rapid, dacă alege să își folosească resursele. Strălucește în orice domeniu activează și nu obișnuiește să își dezamăgească șefii, de aceea majoritatea leilor vor accede la un alt post. Tind spre lux și spre o viață lipsită de griji, așadar, pentru asta luptă.

FECIOARĂ
Reprezentanții acestei zodii sunt firi practice și calculate, două dintre atuurile care îi poziționează sus, în topul celor mai stabile semne astrale, din punct de vedere financiar. Îndrăznețe, cu idei bune și realizabile, fură lumina reflectoarelor și o îndreaptă spre ei. Singura lor problema este că nu știu ce să facă cu atât de mulți bani.

BALANȚĂ
Nu te agiți cu acumularea unei averi impresionante, nu te arăți satisfăcut de bani. Există alte priorități pentru tine, luna aceasta. Te concentrezi pe întărirea relațiilor cu cei de locul de muncă, vrei să le demonstrezi că ești capabil, fără să te străduiești.

SCORPION
Scopul lor în perioada curentă, este să exceleze la job. Vor să facă impresie bună și să se mențină pe drumul cel bun, până când vor apărea noi oportunități, de care să profite numaidecât. Sunt firi descurcărețe și independente, care nu vor ajutorul nimănui pentru a performa la job, tocmai pentru că reușesc pe cont propriu.

SĂGETĂTOR
Extrem de norocoși în ceea privește latura aceasta financiară, dispun de o modestie incredibilă, care îi ajută. Urmăresc să acumuleze destui bani, încât să întreprindă o călătorie. Muncesc din greu pentru tot ce au și nu se dau în lături de la a sta peste program sau din a lua turele altui coleg. Sunt săritori și binevoitori, de aceea le merge bine.

CAPRICORN
Ambițioși, știu exact care este valoarea banilor și muncesc din greu pentru a avea tot ce își doresc. Nu putem băga mâna în foc că se vor abține să nu cheltuiască banii agonisiți, dar important este că au la ce să lucreze. Aceștia își cunosc valoarea și puterea de aceea, aspiră tot mai sus.

VĂRSĂTOR
Au propria idee despre viață, nu le place să se consulte cu ceilalți și procedează exact cum consideră de cuviință. Sunt împătimiți ai banilor, dar aleg să nu se impacienteze din cauza lor. Muncesc constant și tind spre un job plăcut și relaxant, care să nu le mănânce din timpul alocat propriilor pasiuni.

PEȘTI
Deși se arată a fi nepăsători, referitor la partea financiară, credeți-ne că luptă din greu să aibă bani. Reușesc, ba chiar sunt unele dintre cele mai prospere zodii, în perioada aceasta. Ofertele par că pică din cer, telefoanele sună și banii intră în cont. Sunt de o pozitivitate ieșită din comun și fac lucrurile astfel încât mulțumesc pe toată lumea…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news