8 zodii spre fericire, 4 spre provocări. Racii sunt în al 9-lea cer

Share

  •  Gemenii vor fi stresați la locul de muncă
  • Balanțele vor investi venitul în plus la salariu în plăceri personale

Berbec
Berbecii au succes pentru ca și-au găsit un job la care călătoriile sunt cel puțin lunare. Urmează să descopere lumea gratis, datorită delegațiilor pe care le vor avea în cadrul firmei.

Taur
Taurii se vor afla într-un impas la locul de muncă, căci sarcinile încep să fie din ce în ce mai multe, iar șeful doar promite că va aduce noi angajați. Se află într-o perioadă de gândire, căci dacă nu se ia atitudine, nu cred că se mai merită să continue la acel job.

Gemeni
Gemenii sunt și ei tulburați. Nu se descurcă prea bine la noul loc de muncă, și deși nimeni nu le reproșează nimic, ci doar îi ajută să evolueze, aceștia se simt incapabili. Trebuie să înțeleagă că nimic nu se învață peste noapte.

Rac
Racii sunt în al 9-lea cer, căci vor afla că vor deveni părinți sau poate familia lor se va mări. Bucuria aceasta o așteptau de mult, și s-a întâmplat când nu mai aveau prea multă speranță.

Leu
Leii și-au luat concediu și se vor întoarce în țară pentru o perioadă destul de mare. Au de gând să se destindă prin diferite destinații alături de familie și să profite de concediu la maxim.

Fecioară
Fecioarele trec printr-o perioada mai delicată în ceea ce le privește sănătatea și sunt foarte triste că nu mai pot să facă tot ce făceau înainte. Trebuie să lase gândurile pesimiste deoparte, căci nu le ajută deloc în procesul de vindecare.

Balanță
Balanțele tocmai ce vor avea parte de o mărire de salariu. Bucuria va fi mare, iar în următoarea perioadă vor să profite, și banii obținuți în plus să îi folosească pentru a se distra și a uita de grijile ce apar la orice pas.

Scorpion
Scorpionii vor avea o perioadă aglomerată de distracție, căci urmează să participe la multe petreceri aniversare și totodată la ieșiri în cluburi. Nu va fi o obișnuință, ci doar o perioadă în care să se relaxeze.

Săgetător
Din păcate, Săgetătorii vor avea parte de perioade tensionate în familie, căci vârstnicii nu vor fi de acord cu idealurile celor mai tineri. Se vor isca neînțelegeri care vor fi urmate de multe momente tensionate.

Capricorn
Capricornii se simt fantastic, căci au reușit să își achiziționeze o mașină, iar acum nu vor mai trebui să apeleze la nimeni. Urmează o perioadă de plimbări și de cumpărături.

Vărsător
Vărsătorii vor avea parte de o primă, căci au muncit foarte mult în ultimul timp, dar a fost o simplă perioadă, deci nu se pune problema unei măriri de salariu. Vor folosi banii ca să își achiziționeze jocuri, prin care se vor destinde ulterior.

Pești
Peștii au pus deoparte o sumă frumușică, iar de acum vor să își petreacă zilele prin magazine, pentru a-și face o schimbare în garderobă. Le va fi foarte greu să se limiteze la suma pe care și-au impus-o, căci vor fi atrași de majoritatea articolele vestimentare…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news