Adio greutăți: Tauri, Pești și alții în zorii unei noi ere

Share

  • Taurii fac față ușor perioadelor tensionate
  • Capricornii îmbină utilul cu plăcutul
  • Peștii sunt cei peste care dă succesul

Berbec
Berbecii sunt persoane fixiste, care își impun multe sarcini deodată și tocmai de aceea nu reușesc să le ducă la bun sfârșit. Dacă îi vor asculta pe cei din jur și vor lua totul treptat, vor reuși să realizeze lucruri mari.

Taur
Taurii au avut o perioadă mai tensionată la locul de muncă, din cauza colegilor. Asta nu i-a împiedicat să reușească să își îndeplinească sarcinile la o scară înaltă. Curând meritele le vor fi răsplătite, iar dacă va fi cazul de o creștere în grad, colegii actuali nu vor mai fi un deranj.

Gemeni
Gemenii trec printr-o perioadă mai aglomerată, căci sunt solicitați și la locul de muncă și în timpul liber. Trebuie să își păstreze calmul, căci este ceva de moment. Curând se vor liniști apele.

Rac
Racii sunt dedicați în tot ceea ce fac, dar problema este că doar la locul de muncă. În viața amoroasă treaba nu pare să stea la fel de bine. Nativii din zodia Rac trebuie să își împartă timpul încât să îi acorde mai multă atenție și persoanei iubite, altfel riscă să treacă printr-o despărțire.

Leu
Leii trebuie să își deschidă bine ochii, și mai ales urechile. Vor circula multe oportunități, atât prin viu grai, cât și on-line. Trebuie să acționeze asupra a tot ce îi atrage, căci nu se știe de unde va veni succesul.

Fecioară
Fecioarele vor învăța să fie mai cumpătate. Până acum s-au consumat exagerat de mult, ceea ce le-a dus la capătul puterilor. Cu ajutorul persoanelor dragi, vor reuși să nu se mai agite din orice, și să fie mai sigure pe ele.

Balanță
Balanțele au reușit să câștige suficient încât să ia o mică pauză pentru a se gândi la ce își doresc cu adevărat. Dacă vor asculta și de sfaturile celorlalți, vor ajunge să se realizeze mai repede decât ar crede.

Scorpion
Scorpionii nu sunt mulțumiți de prestația lor la locul de muncă așa că se vor reorienta. De data aceasta nu vor schimba doar locul de muncă, ci și domiciliu, căci se vor muta în străinătate.

Săgetător
Pentru Săgetători urmează o perioadă în care se vor elibera de legăturile cu anumite persoane. Vor descoperi cum unii dintre prieteni nu erau ce doreau să pară, și asta le va aduce dezamăgire în suflet, dar îi va învăța să fie mai rezervați.

Capricorn
Capricornii sunt într-o perioadă în care starea de spirit îi ajută să ia decizii bune, să se orienteze în direcții utile. Vor începe să îmbine utilul cu plăcutul și își vor pune în valoare talentele pentru a avea un câștig suplimentar.

Vărsător
Vărsătorii știu că sunt capabili de mai mult, așa că, încearcă să își dea seama ce au făcut bine și ce nu, până acum. Se află într-o perioadă de redescoperire, căci vor să scoată tot ce e mai bun din ei.

Pești
Peștii vor găsi un loc de muncă ce implică multe călătorii și interacțiuni cu oamenii. Abilitățile de a purta o discuție și într-o altă limbă îi va ajuta să își facă prieteni noi și să descopere tot felul de tradiții…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news