Homecompatibilitate zodii Astăzi se anunță fluturi în stomac pentru 5 zodii. Flirturi, invitații în oraș sau chiar cereri în căsătorie

Astăzi se anunță fluturi în stomac pentru 5 zodii. Flirturi, invitații în oraș sau chiar cereri în căsătorie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 663 views
Astazi se anunta fluturi in stomac pentru 5 zodii. Flirturi, invitatii in oras sau chiar cereri in casatorie
  • Taurii reușesc să-și ducă relația la un alt nivel
  • Nativii Rac au parte de numeroase cadouri din partea ființei iubite
  • Săgetătorii trebuie să învețe să fie mai implicați și să încerce să ia inițiativă

Dragostea plutește în aer, iar mulți nativi au parte de surprize plăcute din partea partenerilor lor. Se anunță o zi favorabilă din punct de vedere amoros.

Berbec
Berbecii se simt în al nouălea cer. Sunt răsfățați de partenerul de viață, care le oferă toată aprecierea din lume. Nu uita să-ți arăți la rândul tău recunoștința. Dragostea sinceră stă în lucruri mici, așa că pune accent în special pe emoții.

Taur
Nativii Taur reușesc să-și ducă relația la cu totul alt nivel. Poți să ai parte de o cerere în căsătorie, care are drept scop oficializarea relației. Acest lucru te bucură nespus, fiindcă simți că lucrurile merg într-un final spre direcția cea bună.

Gemeni
Gemenii pot să întâlnească pe cineva nou, care să le fure inima într-o clipită. Deși poți părea reticent la respectivele flirturi, răspunde afirmativ invitației de a petrece o seară de neuitat în compania cuiva interesat de tine. Vei vedea că nu vei regreta momentele în compania acestei persoane.

Rac
Racii sunt luați prin surprindere de sufletul lor pereche. Există șansa de a pleca într-o scurtă vacanță alături de ființa îndrăgită. Este un moment oportun pentru a te relaxa și pentru a-ți solidifica relația. Vezi locuri noi și fă-ți amintiri care să te facă să zâmbești o viață întreagă.

Leu
Nativii Leu sunt foarte pasionali și adoră să-și petreacă timpul împreună cu partenerul de viață. Poți să primești o invitație la un eveniment la care alegi să mergi alături de persoana iubită. Cadrul liniștit te bine dispune, iar faptul că te afli în prezența oamenilor pe care îi placi este un bonus important.

Fecioară
Fecioarele trebuie să învețe să comunice mai bine cu partenerul de viață. Iubirea este un aspect care dă culoare relației tale, însă lipsa comunicării te afectează tot mai mult. Dă dovadă de mult mai multă înțelegere atunci când apare vreun conflict în cuplu.

Balanță
Nativii Balanță sunt destul de copilăroși, ceea ce poate reprezenta o problemă pentru omul de lângă tine. Încearcă să dai dovadă de mai multă maturitate și caută să-ți asumi responsabilitatea atunci când este cazul.

Scorpion
Scorpionii se află pe aceeași lungime de undă cu partenerul lor. Ai parte de clipe de neuitat, iar romantismul este la el acasă. Nu te poți dezlipi de partenerul tău, iar gândul este toată ziua la el. Poți să ai parte de o cină romantică, în care să ai parte de numeroase confesiuni de iubire.

Săgetător
Săgetătorii trebuie să încerce să ia inițiativă în relația lor. Implică-te mai mult și petrece timp calitativ în preajma partenerului. Există șansa să derulezi activități noi, însă nu uita să implici și ființa iubită. Timpul petrecut în doi este unul extrem de valoros.

Capricorn
Capricornii sunt cu capul în nori astăzi. Te simți deprimat și nu ai idee cum să schimbi acest lucru. Cere sfatul partenerului, deoarece salvarea vine din partea acestuia. Nu te izola de oameni, fiindcă nu faci decât să te adâncești în starea de singurătate.

Vărsător
Vărsătorii sunt într-o formă de zile mari și au chef să facă niște schimbări importante în locuință. Nu uita să-l întrebi pe partener înainte de a face modificările respective, pentru a nu exista certuri.

Pești
Nativii Pești vor vrea să-și petreacă tot timpul alături de ființa îndrăgită. Relația de cuplu este mai strânsă ca oricând și te simți în largul tău după o lungă perioadă de timp. Nu pune la îndoială sentimentele partenerului, pentru că acestea sunt sincere și ascund o iubire profundă…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed