Homecompatibilitate zodii Atenție zodii la Mercur retrograd! Vine cu influență în luna Iulie și August

Atenție zodii la Mercur retrograd! Vine cu influență în luna Iulie și August

autor Elena Yvette
1,4K views
Atentie zodii la Mercur retrograd! Vine cu influenta in luna Iulie si August
  • Atenție zodii la Mercur retrograd
  • Vine cu influență în luna Iulie și August pentru toate zodiile

Nu mai este niciun secret faptul ca Mercur retrograd are influențe din ce în ce mai puternice asupra noastră, indiferent de zodie.

Acest fenomen ne afectează pe toți, dar în moduri diferite. Îți vom spune la ce trebuie să ai grijă în perioada următoare, pentru ca impactul negativ asupra ta să fie unul cât mai neînsemnat.

Tu cum te simți în această perioadă?

Horoscop Berbec

Berbecii sunt firi puternice, dar de multe ori se lasă influențați de ce spun cei din jur. În această perioadă, nativii acestei zodii se vor lăsa doborâți de vorbele urâte care vin din toate părțile. Încearcă să stai doar lângă oameni buni, care te apreciază, iar asta va diminua impactul negativ pe care îl vei simți atunci când e Mercur retrograd.

Horoscop Taur

Atunci când Mercur e retrograd, Taurii îi simt efectele atunci când sunt la locul de muncă. Aceștia au impresia că toți colegii sunt împotriva lor, că șefii nu îi apreciază și că nici măcar personalul auxiliar nu le mai răspunde la salut. Dacă faci parte din nativii acestei zodii, fii conștient de faptul că e totul doar în capul tău.

Horoscop Gemeni

Nativii Gemeni simt efectele lui Mercur retrograd din punct de vedere al sănătății. Pentru ca efectele să fie minime, este indicat să faci cât mai mulă mișcare în această perioadă, și să mănânci cât mai sănătos.

Horoscop Rac

Racii sunt întotdeauna extrem de sensibili, însă în această perioadă totul se va intensifica. Mercur retrograd te face sa fii mult mai melancolic, să pui totul la suflet și să ai impresia că toată lumea are ceva cu tine. Încearcă să fii conștient de impactul astrelor asupra ta și să nu îți strici buna dispoziție fără motiv.

Horoscop Leu
În această perioadă vei fi mai stângaci decât de obicei. Cu cât vei fi mai conștient că este doar “mâna” astrelor, cu atât vei reuși să treci mai repede peste această perioadă dificilă.

Horoscop Fecioară

Cu cât interacționezi cu mai puține persoane noi, cu atât vei fi mai ferit de neplăceri în această perioadă. Ai încredere doar în persoanele apropiate și vei avea parte de zile liniștite.

Horoscop Balanță

Balanțele vor avea parte de cumpene în ceea ce privește viața amoroasă din cauza lui Mercur retrograd. Pare că nu te mai înțelegi deloc cu partenerul, că totul vă pune bețe în roate și că nu mai rezonați din niciun punct de vedere. Nu-ți face griji. E doar o fază trecătoare.

Horoscop Scorpion

Din vina lui Mercur retrograd nu vei avea parte de o perioadă în care te vei simți prea bine. Nu îți va veni nici să te ridici din pat, iar atunci când va veni vorba de interacțiune cu apropiații, nu vei ști cum să fugi mai repede de toată lumea. Spune-le tuturor că ai nevoie de puțină liniște și te vei simți mai bine.

Horoscop Săgetător

Nu pune la suflet nimic din ce vei auzi în această perioadă. Vei fi mult mai sensibil decât de obicei și asta te va afecta.

Horoscop Capricorn

Capricornii se vor confrunta cu o lipsă a concentrării care le va da mari bătăi de cap. Nu vă faceți griji, va trece repede. Mercur retrograd ne dă bătăi de cap tuturor.

Horoscop Vărsător

Te vei confrunta cu dureri de spate inexplicabile. Este tot mâna lui Mercur retrograd. Încearcă să faci puțină mișcare și te vei simți mai bine.

Horoscop Pești

Nativilor Pești nu li se recomandă să planifice vreo vacanță în această perioadă. Astrele vor face ca totul să meagă în direcții greșite, și nu ne dorim asta…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed