Capricorni și Gemeni, pregătiți-vă! Cinci zodii se confruntă cu provocări extreme

Share

  • Ce se întâmplă cu fiecare nativ în parte
  • Care sunt cele 5 zodii predispuse situațiilor limită
  • Capricornii dar și Gemenii se numără printre acestea

Apar situații limită pentru 5 dintre nativi în următoarea perioadă, aspect influențat de evenimentele astrale. Nativii Berbec, nu vor avea parte de o perioadă excepțională la capitolul finanțe. Și pentru Capricornii și Gemenii apar situații limită în relația de cuplu sau de familie.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Nativii Berbec, nu vor avea parte de o perioadă excepțională la capitolul finanțe. Puteți întâmpina dificultăți financiare, investițiile nefiind recomandate în următoarea perioadă.

Taur (21 aprilie – 20 mai)
Nativii zodiei Taur vor fi influențați și ei de evenimentele astrale din această perioadă. Puteți avea schimbări bruște în comportament, aspect ce poate influența relațiile, atât cu familia cât și la locul de muncă. Astrologii vă recomandă să vă temperați comportamentul dar mai ales să evitați discuțiile în contradictoriu.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)
Și pentru Gemeni pot apărea situații tensionate în cadrul vieții de familie, pe fondul unor probleme ce au rămas nerezolvate, indicat fiind să purtați o discuție deschisă, bazată pe sinceritate cu cei dragi.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Pentru Raci, vor apărea dificultăți în proiectele pe care nativii le au în desfășurare. Veți fi puși în fața unei situații limită, având de luat o decizie importantă ce poate determina cursul proiectului dar și al afacerii la care lucrați. Analizați cu atenție toate opțiunile!

Leu (23 iulie – 22 august)
Nativii Leu se pot bucura în sfârșit de roadele muncii depuse de-a lungul anilor privind cariera. Aveți parte de o oportunitate excepțională la locul de muncă, pe care astrologii vă recomandă să nu o ratați.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Pentru Fecioare, perioada stresantă se apropie de final, examenele care vă dădeau bătăi de cap fiind aproape de final. Urmează să primiți și o veste bună din partea unei persoane apropiate.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Și Balanțele vor fi puse față în față cu o situație limită, acestea fiind nevoite să renunțe la unul dintre colaboratorii proiectului la care lucrau. Acest aspect nu trebuie să vă demoralizeze, urmând un nou început, cu mai multă productivitate și mai mult succes.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Pentru Scorpioni urmează o perioadă liniștită, lipsită de evenimente astrologice majore. Starea de bine nu vă lipsește iar relația cu familia se îndreaptă în direcția bună.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)
Nativii Săgetător pot simți o stare permanentă de oboseală, aspect datorat activității fizice intense dar și stresului de la locul de muncă. O escapadă de o zi alături de partenerul de viață vă poate fi de mare ajutor.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)
Și nativii Capricorn se pot afla în ipostaza unei situații limită în relația de cuplu, dacă problemele ce au apărut recent nu vor fi rezolvate. Ieșiți cu partenerul la cină, și discutați toate aspectele mai puțin plăcute ale relației pentru a evita un moment neplăcut.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Vărsătorii se ocupă de chestiuni pentru casă și familie. Faceți unele achiziții importante pentru amenajarea căminului, de care vă ocupați alături de partener.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Nativii Pești pot deranja cu anumite cuvinte spuse într-un moment tensionat, raportat la partenerul de viață. Astrologii vă sfătuiesc să abordați orice situație cu calm dar și cu răbdare…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news